Yeni Tasarımlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MMY! tarafından 8 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MMY!

MMY! User

Sizce de son 1 sene içinde çıkan tasarımlar görüntü olarak çok kötü değil mi sizcede ? Artık tasarımlar gemiden çok herşeye benziyor.Neredeyse gemiyle alakaları yok.Şahsen ben eski tasarımları özledim sizce de tasarımların artık gemiye benzemesi gerekmiyor mu ?

Yeni tasarımlar:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Eski Tasarımlar:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[F£V]dynamic_qeneral bunu beğendi.
  2. MMY!

MMY! User

Daha koyamadığım onlarca şekilsiz şükülsüz tasarımlar var.

Son düzenlenen: 8 Şubat 2014
  3. Hacivat16

Hacivat16 User

aynen dogru sölüyosun iyice abarttılar

MMY! bunu beğendi.
  4. denizaltılarla savaşıyoz :D

5. NavySEaL

NavySEaL User

Şu oyunda Jörmungander'in tasarımını bir etkinlikte verseler çok güzel olurdu. Şahsım adına Jörmungander npcsinin tasarımını çok beğenmiştim.

-LAKE_OF_FİRE- bunu beğendi.
  6. Katiliyorum simdi ki tasarimlar gemi nin yanindan bile gecemez hepsi boceklere benziyor eski tasarimlar daha guzeldi

7. -onur824-

-onur824- User

selam ,

km taşı ile yeni tasarımların özelliklerini eski tasarımlara ekleyebilirsiniz ve eski tasarımlarla dolaşabilirsiniz.

8. Bomonti

Bomonti User

bundan sonra çıkacak olan tasarımlar için diyor zaten

9. tasarımların güzelliği kişiden kişiye değişir ben yenilerini şahsen beğeniyorum.

10. tasarımlar bence fantastik ama sonuşta taş değiştirme diye bişey var tasarımın önemi kalmadı bence

11. arkadaşım iyi söylüyosun hoş söylüyosunda gemisi yeni olanlar napıcaklar benim gemimde 2 yıllık ve gemide tasarım yok bnde eski tasarımları istiyorum bu nolucak ?

-onur824- bunu beğendi.
  12. Eskilerden cok begenilen ama alamadigimiz tasarimlar var. Bunlar yavas yavas oyuna koyulsa guzel olur. Keske yapilsa diyelim simdilik :)

13. Evet katılıyorum sonuçta gemi oyunu biraz gerçekçi olmalı oyun

14. -onur824-

-onur824- User

doğru söylüyorsun.bunun için eski tasarımlar oyuna geri sunulabilir.bir süre için.

15. Saol birader desteğe devam gercekten oyunda tasarım sıkıntısı var

-onur824- bunu beğendi.
  16. Merve

Merve User

Mavi ile Turuncunun neyi var söylermisin çokta güzel bence

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  17. Fly i koysalar keşke taslari hmn geciririm ama olmaz yeniler ezik kalacak asla alamayacak ghost kokaelu canlinolarak biri kulllanirkan gormeyenler el kaldirsin

18. Ghost kokelau ve Ghost Dragon nerdeyse kimsede olmayan tasarımlar eger eski tasarımlar çıkarılıcaksa ilk 2 si bunlar olmalıdır her serverde sayılı 2-3 gemi dışında kimsede yoklar ve 6 buçuk yıllık oyuncuyum bugüne kadar kimsede görmedim bu ikisini önümüzde cadılar bayramı ve sonrasında kış festivali var umarım ghost serisini bu iki etkinlikten birinde kullanırlar

Son düzenlenen: 5 Ekim 2014
  19. hazır taş değiştirme olayıda var bence konulmalı ki seafight gemileri ceşitli olsun hadi özelli olmasa neyse ama taş konulabiliyor

20. evet taş olayı iyi oldu ama tasarım çıkarılmassa yeni oyuncular çok mağdur olucak benim gemimdede 2-3 tane tasarımım var hepside en dandiklerinden ve onları kullanmak istemiyorum haliyle ama başka tasarımda yok para verip tasarımda çekemem gemiye şu anda o yüzden çıkarılmalılar