yeni tasarım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fenomen_foo tarafından 30 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ıyı gunler efendım bu yeni tasarımı almış olmama ragmen abonelıkler kısmında bu tasarım tekrar çıkmış bulunmakda acaba bu tasarımı tekrar alsam bı skıntı olurmu ?
    teşekkürler.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Paranıza yazık olur almayın bir şey gelmez :)

fenomen_foo bunu beğendi.
  3. tamam efendım teşekkurler

4. konuyu kapatmadan bı soru daha soruyum :) bu etkınlıkde eksık gelen alev toplarını suport gerı yuklıyecekmı bılgınız varmı

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Support un top yüklemesi için önce (hani olmaz da) programcıların alın bu liste sırayla yükleyin demesi lazım. Programcılardan da bir bilgi henüz yok malesef ben de merakla beklemekteyim :) Ve artık yani bunu sürekli sormanıza da gerek yok genel olarak söylüyorum, artık sadece duyuruları takip edelim yeterli.

fenomen_foo bunu beğendi.
  6. tamamdır efendım kusura bakmayın :) demekkı baya soran oldu teşekkurler ıyı gorevler

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Yok ya ne kusuru :) Her gün top konusu açılıyor da o yüzden diyorum :) Konu kapatılmıştır..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.