Yeni Sunucu

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Luny|# tarafından 10 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Luny|#

Luny|# User

Merhaba ,

https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-sunucu.94658/#post-550973
    Şöyle birşey gördümde :)

Buna istinaden hadi 2011 olmuyorsa bile bence şuan örnegin ben gb7 de oynuyorum X sunucusu açılsa ve adeletsizlik olmaması için insanların oyara geçmesini saglamak amaçlı eski sunucusundan gelene. '' Örnegin Elit cephane 50 inci olucagına 45 olsun , Yada bu tarz şekilde insanları cezbetici şeyler düşünüşebilir yada 10bin inci karşılıgında orda 1 adet dünya 0 :)

Hayaller güzel tabi eski tadı kalmadı umarım farkındasınızdır iyi günler.

2. Olabilir düşünce güzel ayrıca şuda olabilir servırlar yine birleşse mesela tr servırı ile başka gemilerin bol olduğu bi servır malum savaş çok olmuyo bol savaşların olduğu bir seafigh de güzel olur ..

3. SANANE HALİL AYNN SEN ÇOK SAVAŞIYONDA SANKİ BİDE SAVAŞ ÇIKMASINI İSTİYON :)DSFSDFSDF

мєкαη*71[Ŧ¥Ŧ]]] bunu beğendi.
  4. Nerdeyse her gece savaştayım bilen bilir ama eskiden 300 gemiyle savaşırdık şimdi 15 en fazla 40 gemiyle ama servırlar birleşse bu sayı artar

5. Ayrıca tr 1 servırındayım

6. baba34_foo

baba34_foo User

15 - 40 muazzam sayılar sen birde global 6 yı gör alyans savaşı 2vs2 :D

7. her aksam senı 10-15 kere batııyoruz bı sal burayı :d

8. en kalabalık oyuncu kıtlesı amerıka sunucusunda :)

9. KARASAK4L

KARASAK4L User

rayn güncel discord adresini verir misin oyunda yeniyim eski linkler geçersiz

10. Ben savaşmayı seviyorum malum savaşta batacanda batıracanda önemli olan savaş olması yoksa kasıl kasıl nereye kadar gündüz kasılıyom gece 1 e kadar savaşıyom seafight böyle oynanır bak adalar gitti oyunda zevk geldi ...

11. Tr servırı her gece savaş var bu aralar sadece bizim ts 60 gemi oluyo karşı taraf bizim 2 katımız iyi bp kasıyoz 2 dafa rütbe atladım ulmarm bundan sonrada her gece savaş olur gündüz kasılıyoz gece 1 e kadar savaş var oyuna resmen can geldi...

12. Aktif olarak discord kullanabilecek arkadaşlar katılsın , hayalet üyeler istemiyoruz an itibariyle yeni bir sayfa açarak oyundaki bütün tecrübe aktarımlarının oldugu bir sunucu açıyoruz
    link: https://discord.gg/qWgFQCbS