Yeni Sunucu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »M◦Ơ◦Լ◦Ȥ◦Є◦Ɲ«61 tarafından 4 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, öncelikle konunun Fikir Havuzu köşesine açılacağının farkındayım lakin düzenli olarak kontrol edilmediğini düşündüğüm için Genel Sorular kategorisine açtım.

Öncelikle oyunun çok eski oyuncusu olarak oyunun neredeyse her döneminde aktif olarak oyuncusuydum. Bölge sunucularının birleşmesinden ötürü tek bir sunucuda bulunan yoğunluk hem etkinlikte canımızı sıkar konuma getirdi, hem de yeni başlayan oyuncuların neredeyse sıfır derecesinde hevesiyle oyunu oynama derecesine indirdi. Yeni bir sunucu açılması hem tüm sunucunun monoton oyun dengesini değiştirecek hem de oyuna yeni başlayacak olan veya başlamak konusunda tereddütte kalan oyuncuların gelmesine sebep olabilir. Zaten neredeyse 6 yıldır yeni sunucu açılmıyordu, yönetim ekibi oyun hakkında pek iç açıcı gelişmeler sergilemek istemiyor mu, yoksa başka bir neden mi var bunu bilmiyoruz. Bu gelişme hem Seafight'ın yararına olur, hem de yeni gelecek oyuncularla birlikte monoton oyundan sıkılan oyuncular için çok büyük bir yenilik olur.

2. sogukates

sogukates User

Bende senin gibi düşünüyorum millet başını aldı gitti yeni başlayanlar hiç bişey yapamıyor rekabet olur yeni serverde eminin çok kişi yeni Serveri bekliyordur

3. Konuyla ilgili bir bilgilendirme yapılacak mı diye üste çıkartıyorum.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Malesef tek başına olan yeni bir sunucu açacaklarını sanmıyorum zira daha yeni mevcut olan sunucuları birleştirdiler yeniden tek başına olan sunucu bundan sonra olmaz gibime geliyor. Fikrinizi yinede ilgili birime ileteceğim.

XĪĪĪ»RĪ$Ц$™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.