Yeni Sunucu Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Shady!x tarafından 14 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Shady!x

Shady!x User

PVP modu oyunun amacından şaşmıştır SEA=DENİZ FİGHT=SAVAŞ ne yapalım balkondanmı savaşalım adam beni batırdı oyundan çıkış giriş yaptı tekrar güvenli moda aldı kardeşim nedir bu sinirlendim bu yapılmamalıydı 1v1 düello sahası yapsaydınız bari bütün oyunu etkilemezdi biz global 7 nasıl savaş puanı kascaz lütfen oylama gibi bişey yapın kimsenin bunu gördükten sonra istediğini düşünmüyorum bana katılanlar aşağıda belirtsin

2. Açılma sebebi zaten ''PVE'' niye bu kadar uzatıyorsunuz O kadar hata var iken.

3. Shady!x

Shady!x User

Doğruyu söylemek gerekirse herzaman yenilikçi olmak iyi değildir . örneğin : şuan sağ üsstteki dünya haritasına tıklayınca başka oyunda gibi hissediyorum hiç iyi olmadı bunu birtek ben söylüyorsam haksızım bigpatron harita düzeni pvp modunu eskisimi daha iyi şuanki gibi oylama yapsa %80 90 larda eskiler seçilecektir bundan eminim açıkcası oyunculara hangi haritaların kalmasını değil yeniliğin yapılıp yapılmamasını sağlamaktı anlayana

SagoKaf ve Sırdaş61 bunu beğendi.
  4. evet 15,20 gün sonra herkes gemisini güclendirdikten sonra pve nin kalkmasını istiyoruz

Sırdaş61 bunu beğendi.
  5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Yeni sunucu hakkında fikir, öneri ve düşüncelerinizi burada bulunan konu altında belirtebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Sırdaş61 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.