Yeni Sohbet Bölümü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _PuF_PaF_1 tarafından 28 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _PuF_PaF_1

_PuF_PaF_1 User

Merhaba arkadaşlar benim gibi ts kullanmayan arkadaşlar illa vardır veya arkadaşları ile oyunu oynayan örn: 2 arkadaşın yeni oyuna başlaması gibi oyunda bulunan sohbet alanının kendimi bildim bileli kullanıldığını görmedim. Bu yüzden basit bir çizim ile yaptığım sohbet bölümünü anlatmak istiyorum. Örnek vermek gerekirse iki arkadaş görev yaptığında entere bastığımızda açılan pencereye yazmak istediğimizi yazarak terkar enter dediğimizde gemimizin üzerinde gözükmesi böylelikle suraya gidelim buraya gidelim benimle gel vs konuşmaların oyun içi anlaşmanın daha rahat olacağını düşünüyorum. Yazılanlarında belli yakınlıkta olan gemilerin görmesi ayarlanabilir.

1. yöntem

2. Yöntem

Bu yöntem ile de kapalı bir sohbet alanı olacak ve seçtiğimiz gemilerle sohbet ederek anlaşma sağlanacaktır.

Son düzenlenen: 28 Şubat 2017
  2. Porstmouth

Porstmouth User

çook eskiden böyleydi

_PuF_PaF_1 bunu beğendi.
  3. rpg oyunlarda olduğu gibi bir sohbet rahatlatır fakat alt kısımda konuşma penceresi çıkması deniz haritası hakimiyetini azaltır. Aslında bu tarz durum için Grup ve Grup chati sistemi kuruldu bence tek sıkıntı alınan global yasaklarının grup chatine de yansıması bunu ayırsalar bütün sıkıntı çözülecek gibi

_PuF_PaF_1 bunu beğendi.
  4. _PuF_PaF_1

_PuF_PaF_1 User

cok fazla alan cıkmayacak aslında ve yazılanlar tek seferlik olacak yani aşağıda birikmiyicek böylelikle haritanın hakimiyetini de azaltmayacaktır.

5. o şekilde düşünürsek kesinlikle çok cazip bi pencere olur tamam oynayanlar olarak %99'umuz ts kullanıyoruz ama ts bigpoint için resmi birşey değil chati daha elverişli yapmalılar

6. DELGADO*

DELGADO* User

Bunun için grup kurup grup odasındanda konuşulabilir aynı şey ? :)

7. atlas42

atlas42 User

Güzel olabilir. Zira hem oyunla uğraşıp hem iletişim kurmak bazen zor olabiliyor. Sizin öneriniz bu iletişimi kolaylaştırabilir. Programcılar da icad çıkartmayın başımıza diyebilirler:) Ts ye alternatif bir şey de çıkarmışlardı ama hatırlamıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.