Yeni Seyir ve aldığım ödüllerin beyaz yazıyla gözükmemesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve asdas333 tarafından 11 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdas333

asdas333 User

Legend Yapılan bu güncelleme bir çok oyuncunun isteğine göre yapıldı.

Saygılar. yazmışsınızda cevap olarak kim istedi bunu ? siz mesela bir oyuncu olarak memnunmusunuz oyun oynarken sürekli farklı ganimet sekmesini açıp ordan ne kazandığınıza bakmaya oyunu oynarken sürekli ödülü görmek varken nedir bu saçmalık ayrıca ganimet sekmesini açtığımızdada kestiğimiz her npcyi göstermiyor aşşağı kaymıyor sayfa şu gereksiz şeyi düzeltip eski haline döndürün bir çok oyuncu benimle aynı fikirde bunu isteyen olduğunu düşünmüyorum

therapzone ve TheVetMed bunu beğendi.
  2. NODAMAGE

NODAMAGE User

Ayarlanabilir bir penceresi yok üstüne ben büyük ekranda oynayamıyorum ekranım küçük olduğu için her yere birşeyi koyduğumda mapa bakacak yerim kalmayacak bu gidişle. Bunu isteğe göre böyle isteğe göre eski şeklinde görülebilir kullanilabilir olması taraftarıyım. Geliştirilmesi gereken bir şeyi çok afedersiniz köpeğe kemik atar gibi sunuyorsunuz Bigpoint..

3. asdas333

asdas333 User

Ayrıca açtığınız sekmenin adı lig olarak yazıyor bu kadarmı dikkatsiz iş yapıyorsunuz ? ve şuanda mürettebat ve pet sekmesi bomboş düzeltin şu saçma sapan uygulamayı yenilik getirmeye çalışmış olmak için birşeyler yapmayın legend sizin elinizde olan bişey değil ama bizim gözümüzdende bakabilirsiniz ganimet isimli sekmede kesilen her npcyi gösterse gene hadi bişe denmeyebilir orası bile falsolu her npc kestiğimde orda gözükmüyor

4. NODAMAGE

NODAMAGE User

Şirket oyunun yazılımcısını mı değişti ? Bu ne acemilik ? Üst üste hatalar ve sorunlarla dolu kodlamalar ? Eksik sunum vs ?

therapzone, BK.58 ve TheVetMed bunu beğendi.
  5. TheVetMed

TheVetMed User

gerçekten bir felaket, çok ama çok ama çok kötü bir fikirdi bu. ben bu oyunda yetkili birisi olsam bu fikri sunan ve kabul eden kim varsa işine son verirdim. rezalet

therapzone bunu beğendi.
  6. heya_55

heya_55 User

yeni gelen güncelleme rezalet. olmadı yakışmadı. ganimnetlerimiz ne güzel ekranda belirirken tekrar tekrar sekme acmak nedir. oyunu güzlleştireceginizxe dahada kötü bir hale getiriyorsunuz. yanardag patlayacak diye saatlerce bekliyorum korumalar acıyoruz yanardag patlamıyor. hem itemlerimizi bosa kullanıyoruz hem patlama olamdıgı ıcın ödülde alamıyoruz. ayrıca zamanımızda bosa gıdıyor. oyundan sogutuyorsunuz bizi. istege göre yapıldı diyorsunuz ama istegi yapan acana böyle bir istekte bulundumu. gösterim oylamayı inanalım. ne dediler aldıgımız ödüller ekranda gözeukmesın baska bir pencere oılsun iki gramlık ekranızmıza bide böyle bir pencerre ekleyınde ekranımız dahada kapalı olsunmu dedi. bu nasıl bir cevap şekli. yapamamışsınız kabul edın ve düzeltmeyi gerçekleştirin

therapzone bunu beğendi.
  7. asdas333

asdas333 User

Yapılan bu güncelleme bir çok oyuncunun isteğine göre yapıldı. verdikleri cevaba bak bu rezaleti kimse istemiyor oyuna yenilik getirdik ayağına bişeler yaptıklarını zannetmek icin getirdiler bunu kime sordunuz bu saçmalığıda isteyip getirdiler kendi yazılımcılarınıza yada oyun yetkilierine sormuş olabilirmisiniz legend ?

8. -LegenD-

-LegenD- User

Size kaç defa daha söylemem gerekecek? Bu oyunda bir tek siz yoksunuz. Yabancı oyuncularda var. Bu arada bu güncellemeyi ben yapmadım. Öyle bir yazmışsınız ki, sanki bütün herşeyi biz yapmışız gibi. Konuyu iletiyorum. Bu konu hakkında daha fazla konu açmanıza gerek yok. Gerekli yerlere ilettim.

therapzone bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.