Yeni seyir defteri bölümü

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve başkann1 tarafından 11 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başkann1

başkann1 User

Merhabalar İyi Çalışmalar;

Yapılan güncelleme ile seyir defterinin taşınma yeri bazı açılardan iyi olmuş fakat. Ekranı küçük olanlar için çok yer kaplıyor ve otomatik kaymıyor aşağıya doğru yani bir sandık açıp sonra oradan aşağıya doğru kaydırıp görüyoruz. Tamamen zaman kaybı ve gereksiz olmuş bence katılan arkadaşlarımda varsa destek olabilir. Bence eski hali daha güzeldi, gerekli mercilere iletebilirsiniz seviniriz ben ve filom olarak.

Teşekkürler...

TheVetMed ve therapzone bunu beğendi.
  2. başkann1

başkann1 User

Ve mürettabat bölümü, petler vs. gözükmüyor o sayfa bomboş haberiniz olsun.

therapzone bunu beğendi.
  3. therapzone

therapzone User

Merhaba Seafight Geliştirme Ekibi,

Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. Yapılan güncellemeyle seyir defterinin taşınma yeri konusunda bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Değişiklik bazı yönlerden iyi olmuş olsa da, ekranı küçük olan oyuncular için fazla yer kaplaması ve otomatik kaydırmanın aşağıya doğru çalışmaması gibi bazı sorunlar mevcut. Şu anda bir sandık açıp sonra onu aşağıya kaydırarak görüntülemek gerekiyor, bu da zaman kaybına ve gereksiz bir işlem olarak görünüyor. Benim düşünceme katılan diğer arkadaşlarım da varsa, onların da desteklerini alabilirsiniz. Kişisel olarak eski düzenin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum ve bu konuyu ilgili mercilere iletebilirseniz seviniriz. Filom adına da bu konuda bir geri bildirim sunmak istedim.
    İyi çalışmalarınızın devamını dilerim ve konuyla ilgili dikkate alınması için teşekkür ederim.
    Saygılarımla,

Barbaros.

TheVetMed ve başkann1 bunu beğendi.
  4. bence kazanılan ödüllerin üstte yazması çok daha iyiydi zaten ekranda "etkinlik sayacı, seçilen gemi tasarımları, gülleler, bufflar, görev penceresi, map" derken denizi göremiyoruz ekranda daha fazla alan açmak için çalışma yapılmalı ekranı böyle şeylerle doldurmanız oyunun zevkine ve kullanılışlılığına zarar veriyor.

TheVetMed, therapzone ve başkann1 bunu beğendi.
  5. -LegenD-

-LegenD- User

Yapılan bu güncelleme bir çok oyuncunun isteğine göre yapıldı.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.