Yeni Seviyeler Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 26 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1. etkinlik değil resmi duyuru olarak paylaşılmış
    2. ilk duyuru geçen hafta salı yapılmış hangi etkinlik 8-10 gün önceden duyuruluyor
    3. umarım leveldir de az uğraş gelir oyuna her gün sadece günlük görev yapmaktan bıktık

2. başkann1

başkann1 User

evet normalde açıklama gelirdi 24 saat onceden bu sefer gelmedi merak ediyoruz oyuncular olarak. @-LegenD-

3. beyler yarın etkinlik geliyoyr level değil.Haberler kısmında açıklamada yazıyor.Yumurta toplayıp karaborsada satın yazıyor.

Grootslang’in uyanışından sonra ortaya yeni bir tehdit çıkıyor! Yeni bir sözleşme imzalayın ve denize açılın. Monroe Robinson bütün korsanlardan denizi geri almalarını istiyor!

Monroe’yla iş yaparken cepleri doldurmak kolay. Kıymetli Grootslang yumurtalarını karaborsada en yüksek teklifi verene satmak için kaçakçılık operasyonuna girişin. Köpek balıklarına dikkat etmeyi unutmayın!

4. -Seviyenizi 55’e yükseltebileceğiniz, Kayıp Filonun Hikayeleri genişletmemizi gerçekleştiriyoruz.
    bu konuda kapanmıstır bosu bosuna yordunuz kendınızı

Bloody-Queen bunu beğendi.
  5. :D ee babayiğitler etkinlik falan diyodunuz

o yorumunu silen arkadaşa selam olsun

detroitpistons94 bunu beğendi.
  6. inançbey

inançbey User

Şaşırdım açıkçası.Yeni level gelse bile Atlantis için olur diye düşünüyordum.Grostlang yazınca yine yumurta takası sandım ben de.Ve yeni top çıkar sanmıştım.Bakalım nasıl olacak...

7. -LegenD-

-LegenD- User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.