Yeni Server

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve »мuтℓu●ѕση«ΛŁק tarafından 30 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, eski serverlarında artık yeni hesap kasan sayısı çok az, 13 yıllık gemilere yetişmek çok zor. Bu yüzden insanlar doğrudan hesap satışına yöneliyor. Yeni server açılırsa, orada yeni gemiler kasılır. Yeni server 1-2 yılını doldurduktan sonra diğer serverlarla birleştirilebilir. Zaten yeni servera özel paketler güçlü başlangıç yapmak isteyenler için 1000₺ ye satılıyor. Bigpoint için de bu durumun eksi yönü yok bence. Yine de gözden kaçırdığım bişey varsa bilmek isterim.

2. ne yeni serveri kardeşim güncel sunucular zaten bomboş.Oyuncu bulamıyoruz.Yakında bütün serverlar birleşir böyle giderse.

3. Yeni oyuncu gelir diyorum bende zaten sonra server birleştirilir diyorum. Türkçe yazmıştım oysaki

4. aman gözünüzü seveyim hazır kiler daha düzgün çalışmıyor ne yeni serveri ne birleşimi oyunda nereye ellerini atsalar başka bir yerden patlak veriyor zaten. sunucu değişimi dediler o gün bu gündür gemi taşlarını gördüğümüz yok şükür. durmadan hazine sandıklarından ganimet keseleri çıkar oldu ne işe yarıyor ise artık. görükmeyen taşların kesesi olsa ne olmasa ne

Samet23 bunu beğendi.