yeni server

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kerim tarafından 27 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kerim

kerim User

saat 13:00 da açılır diye tahmin ediyorum. öyle mi olur yoksa rastgele mi açılıcak

2. sayın bigpatron yeni server 8 dakika sonra acılıcakmı pusuda bekliyoruz ne zaman acılır son dakikayı verirmisiniz

3. yeni serverin ga6 nın bugun 1 de acılagı kesın mı ona gore herkes kendını hazırlıcak yanı suan sunucu seçiminde böyle bi server yok ?

4. MAPAVRILI

MAPAVRILI User

bizde bilmiyoruz bir açıklama yapılmadı bu konuda.Sadece geçen hafta muhtemelen haftaya açılacak duyurusu var elimizde

5. umut44

umut44 User

sayın bıgpatron global avrupa 6 serverı tsi 13 00 da mı acılıcak yoksa baska zaman mı cevaplarsanız memnun olurum bırcok arkadas bu konuda bılgılendırılmek ıstenıyor tesekkurler ıyı calısmalar

6. bi açıklama bekliyoruz yetkililer lütfen bakar mısınız ?

7. Kuantum

Kuantum Guest

Önümüzdeki hafta server menüsünde Global Avrupa 6 altında olan yeni serverı aktif edeceğiz. (Muhtemelen 27 Haziran pazartesi) Bu server ile sizlere yüksek level oyuncuların olmadığı yeni bir başlangıç yapma fırsatı sunmak istiyoruz. Yeni server aktif edildiğinde bir kaç gün içerisinde servera giriş yapan oyunculara otomatik olarak aşağıdaki hediyeler verilecektir.

Duyuruda ''muhtemelen'' yazılmış farkındaysanız. Yani bugün açılması kesin değil. Gün içerisinde herhangi bir saatte açılabilir veya bir aksilik söz konusu ise diğer günlere aksayabilir.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Herhangi bir saat verilmedi malesef. Bugün açılmasi planlanıyor ama kesinde değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.