Yeni server paketleri.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TRANTULA tarafından 3 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TRANTULA

TRANTULA User

Adminlerim, 27 Haziran saat 12:00'dan LST 3 Temmuz saat 12:00'a kadar LST yeni server paketleri satışta olacaktır. Paketlerim içeriği aşağıdaki şekildedir. , yazılmıs ama halen paketler satısa sunulmus durumda bugece saat 12. demi kaldırılıcak

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Yeni server ile ilgili bir bilgim yok dolayısıyla paketlerin hala satışta olduğunu bilmiyordum. Duyuruda yazan bugün bizim saatimiz ile 13 de paketlerin kalkacağı idi. Hala kalkmadıysa ve uzatılma duyurusu gelmediyse belki teknik bir aksaklıktan duruyor olabilir her an kalkabilir bilemeyiz.

3. TRANTULA

TRANTULA User

peki şimdi biz çeksek paramız gitse paket gelmese o zaman nasıl yaparız :)

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Yerinizde olsam risk almam ve şuan support a durumu sorarım.

5. TRANTULA

TRANTULA User

peki hp adminim sağlam bir bilgi alabilirsek ona göre çekelim yada çekmeyelim çünkü ben e-pin ile aldığım için epini alsam paket gelmese o epin üstüme patlar zarar ederim :)

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Paketleri alabiliyorsa sıkıntı olmaz dediler :)

7. TRANTULA

TRANTULA User

yani adminim almayı denemedim ama anasayfada halen var o paketler ? yani sepete falan ekleyebiliyorsun ?

8. ●ђр●

●ђр● Guest

İşte alınabiliyor demek ki hala