Yeni Server Hayırlı Olsun

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Beep~Beep tarafından 28 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beep~Beep

Beep~Beep User

Yeni Server Açılmış hayırlı olsun ama eski sistem acsaydınız keşke. Ödül kod vs varmı

2. Grup haritası neden yok ? etkinliği tamamlayamadık!

3. VibraForum

VibraForum User

Kod yok sistemler çok geç cikiyor fena kalabalık ama iyi burası 7/24 açık dimi pvp yoksa pve mi

4. @Claduio Grup haritası neden yok ? etkinliği tamamlayamadık! neyse tamam grup etkinlik bitirmeden kalkmış sağolun.

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2025
  5. yeni bir ölü server daha maks 1 sene sonra burda ağlamalar başlar oyuncu yok birleşim ne zaman diye :) genede başlayan herkese bol şans

seafight2006 ve Seaturtle bunu beğendi.
  6. Seaturtle

Seaturtle User

pakatlere zam geldi tl kuru üzerindeki para kazanamayınca fiyatları indirmek yerine yeni sv açılmış bence direk svnın ömrü 1 sene olmucak direk seafight ın akibeti sıkıntıya giricek rez al bekle

Son düzenlenen: 29 Ağustos 2025
  7. dün sırf online oyuncu sayısına bakmak için serverı açtım ve gördüğüm şey 364 kişinin oyunu açtığı ve bunların maks 150-200'ü oyunu aktif oynamaya çalışıyor sıralamadan anladığım kadarıyla. 3-4 sene önce açılan global 8 in ilk zamanlarındaki oyuncu kitlesiyle mukayese dahi edilemez. binlerce oyuncu oyunu anlamak için oyuna girmişti fakat bu sefer bunun dahi yapılmadığını artık seafight'dan ümidin kesildiğini açık şekilde görebiliyoruz. global 8 açıldığında sıfırdan başlayan adama yine paketler dayatılmıştı ama en azından oyuna başladığınızda kristal ve inciler verilmişti. oyunda ilerleme kaydedebilmeniz için çeşitli şeyler hediye edilmişti ve paketler bu kadar pahalı da değildi o zamanın kuruyla. ne zaman ki lili denen arkadaş zam için testler yapıp daha sonrasında da fahiş zammı getirdiğinde filom dahil türk oyuncuların %99 u oyunu bıraktı ve şu an serverlar birleşsin diye yalvarıyorlar. bu yeni açılan serverın aynı şekil dert yanması gemilerini 60 level yaptıklarında başlayacaktır bakın fullediğinde demiyorum zira oyun gemi fullemeni gerektirmeyecek şekilde paketler koymuş. ver 10 kağıdı herşeyin fullensin yapacağın tek şey level kasıp p2f oyuncuları batırmak olsun diyor. oyunu eğlenceli hale getirseniz zaten para kazanacaksınız ama bu niyetle o paradan da oyuncudan da oluyorsunuz diyebilseydim keşke şu gözü doymaz geliştiricilere. serverı merak edenlere umarım bu mesajım yeterli olmuştur eğer inanmıyorlarsa bir 5-10 dk harcayıp beni doğrulayabilirler. retro server gelene kadar elveda seafight, elveda çocukluğum, anılarım...

DuRsUnYuS ve Seaturtle bunu beğendi.
  8. ben yöneticilere şunu sormak istiyorum son bir kaç haftadır oyun sohbetine bakarsanız şöyle şeyler göreceksiniz x grubu y grubuna karşı onları tamamen oyundan silmeye yönelik oynuyor
    sadece şunu merak ediyorum oyunu bıraktırmak istedikleri orta üstü gemiler ve aylık ortalama en az 2-3 bin tl yatıran oyuncular ama savaştıkları filo yada grup neyse hayır siz oyunu bırakacaksınız diyorlar peki oyun yöneticileri bunlar hakkında ne düşünüyor o 8-10 kişi oyunu bıraksa şirkete aylık belki 30-40 bin tl daha az para gidecek diğer grup bakın oyunu bıraktırdık diye çet yapacaklar ama onların harcamalarını kendileri üstlenip daha fazla para yatırmayacaklar ve ortada rakip kalmayınca bunların da harcaması zamanla azalacak ve onlar da bırakacak
    ve acı olan bırakan oyuncular geri gelmiyor çok değil bundan 4 sene önce tr 1-2-3 birleşikken ben 1 günde 60 k bp kasmıştım şimdi savaş puanı etkinliğinde 27 tane serverin birleşiminde o kadar bp yi kasamıyorlar
    bunu söyleyince de savaş oyunu diyorsunuz tamam savaş oyunu da adam bana yada başkasına oyun oynattırmıyor hesabımı kastırtmıyor bu oyuna acil pushing gibi bir sistemin gelmesi gerekiyor şimdi sezon da başlıcak yeni gemiler yada oyunda x filosunda olup karşı filodan sürekli üstüne sürülecek adamlar yeter diyip çıkıp gidecek eskiden bu oyun piyasada tekeldi şimdi bi ..... sea diye aratın bakalım kaç farklı oyun çıkıyor şu oyunda sv açıp zam yapıp durmadan yeni top çıkarıp oyuncuyu sömürmek yerine biraz bizi dinleseydiniz ne o kadar oyuncu kaybederdiniz ne tüm oyunu tek sv yapardınız (oyuncu kalmadığı için) nede her gün oyun çöküşe giderdi biz zaten para harcamaya hazırdık ama keyif alarak zorla değil şu an gözlemlerime göre oyunu oynayan en fazla 1000 kişi kalmış ve her gün birileri geri dönmemek üzere oyunu bilgisayarından siliyor
    bu işe el atmazsanız yakında toplu bırakma görebilirsiniz sonra dc de müslüm gürses son pişmanlık açar dinlersiniz

seafight2006 bunu beğendi.
  9. Net söylüyorum. Oynamayın oynatmayın. Ne görev düzenlenmiş ne npcler düzenlenmiş ne oyun düzenlenmiş ne de öge düzenlenmiş. Diğer sunucular neyse bu da o hiçbir farkı yok hatta görevler daha da eziyet hale gelmiş 12.seviye görevleri başlı başına işkence harita 2'ye git gel zaten 1-5 haritasını demiyorum. Kaçakçı sistemini hiç demiyorum bildiğiniz kazık çünkü 12m inci verip 2 günlük seviye 5 çeviklik eğitimcisi alıyorsunuz bakın 6.sev değil 5.sev ve diğerleri de absürt fiyatlarda yani 1 adet 4.sev yıldırım için size senet imzalatıyorlar bildiğin. Yaşadığım en büyük sorun ise görevlerde yani bir görev verici 50 haritada geçiyor 50 haritayı kontrol etmenizi bekliyor sizden böyle bir süreç hangi oyunda olabilir Allah aşkına ya dün geceden beridir seviye görevini hangi npcden alacam diye 11 harita gezdim hala göremedim forum zaten çöplük yığını sınavlar ve görevler diye index var hz. isa zamanından kalma resmen hiç mi doğru bir görev olmaz ya hayır ödül desen onlar da aynı hiç bir fark yok ve size çok çok absürt fiyatlara paketleri satıyorlar çok absürt kıyaslama yapılamaz derecede 7 bin tl tutarında paket aldım ve kocamaaannn bir hüsran tarif edemem ve hala seviye görev vericiyi arıyorum

10. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Yeni sunucu hakkında yazdıklarınızı okudum ve bir rapor çıkardım. Raporu takım liderim ile paylaşacak, onunda bir üst makama ileteceğinden şüpheniz olmasın.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.