Öneri Yeni Server Eski Seafight

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Beep-Beep01 tarafından 22 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni Bir Sunucu Aktif Edilmeli mi ? ( Eski Sistem 8-10 Sene Öncesine Kadar )

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Tüm Seafight Takımına ve @Bigpatron 'a Selamun Aleyküm. Bildiğiniz üzere Seafight bundan 2-4 Sene önce P2W Bir oyuna dönüştü. Getirdiği güncellemeler ile kendini resmen bitirdiğini ilan etti. Oyuncular oyunun P2W olmasından dolayı oyunu bıraktı, ve biz oyunu bırakırken gelen Yer altı güncellemesi oldu. Seafight ekibi ve BİGPOİNT ekibi tekrardan oyuncularını neden kazanmak için bir adım atmıyor ? Yıllardır Seafight benzeri bir oyun yapmaya çalışyorlar Buna benzer bir çok oyun türedi ve genel olarak toplamda 3 oyunda 1.000 tane oyuncu veya daha fazla oyuncu mevcut bu oyuncularınızı neden tekrardan kazanmıyorsunuz ? Seafight'ın eski yaması ile yada bundan 7/8 sene öncesine dönelim ortalama 2014/2016 yılları diyelim. belkide daha eski bir yama ile yeni bir SUNUCU SERVER tekrardan açılması söz konusu olamaz mı ? Seafight büyük web tabanlı bir oyundu kimsenin vazgeçemediği SEAFİGHT böyle bir adım atarsa ne kadar çok OYUNCUNUN TEKRAR BU OYUNA BAŞLAYACAĞINDAN HABERİ YOK MU ? Bir çok insan SEAFİGHT'ten ve BİGPOİNT'ten Yeni server açılmasını eskiye dönmesini istiyor şuan ki paket fiyatlarından %50 - %60 oranında bir indirimle böyle bir Eski Sunucuyu AKTİF EDİP bu oyuncuları tekrar kazanma şansınız halen var. Kimse böyle oyunlar açarak bu başarıyı elde edemiyor ama sizler bunu yapabilirsiniz siz BÜYÜK BİR AİLESİNİZ ve BÜYÜK BİR TOPLULUGUZ. Oyunu daha fazla batmadan ve bitirmeden bu serveri tekrar aktif ederseniz bene +5000 den daha fazla oyuncu bu servere başlayacaktır. eski sistem gibi ilk 10 Harita ve Sonrasını güncellemeler ile aktif edebilirsiniz herkes sizden güzel haber bekliyor lütfen cevap verin Saygılar . @Star @-LegenD-

PoseidonELF bunu beğendi.
  2. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

seafight 2010 dan beri pay2win bir oyundu fakat makas bu kadar açılmamıştı ve pay2win i geçtim yönetim çok kötü olmaya başladı. eski mentalitenin acilen dönmesi gerekiyor

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  3. :D 5 bin oyuncu başlar 1 sene sonra 20 kişi oynar davulun sesi uzaktan hoş gelir artık kimse 10 sn atış süresi tamir için 5 dk yada f+f topla 3-4 k vurarak 500 k canı olan almiranteyi kesmeye çalışmaz lütfen ıslak rüyalarınızdan uyanın

ethemuymazz bunu beğendi.
  4. selamun aleyküm herkese eski eskide kaldı artık geri dönüşü olmayan bir yere geldiginden artık sistem geri getirilemez bence getirilirse bukadar yüksek vuran gemiler de dahil olmak üzere bu oyunu hiç kimse oynamaz cünkü coğu kişi buraya öyle bir paralar bahlamışki artık insanlar harcadıhı paraları bile boş yere yapıyor lar onlarda bunun farkında ama iş işten geçmiş artık şöyle bakıldıhında seafight oyunu ileriye mi gidiyor bence hiçte öyle değil batmaya mı gidiyor o da bir muamma alt oyuncuları kazanılmayamı çalışılıyor bence hayır para harcayanları korumayamı çalışılıyor bence buda değil sizce sonuç ney bilen varmı yok ben söyleyeyim oyun zaten oyunluktan cıkarılmış yönetim burda para yatıralanlardan ne koparırsak kar dır diye uhraşılıyor yani bu saatten sonra harcayanda harcamayanda mahdur durumlara düşürülüyor bunun bi önlemi olamaz yönetim oyuncusunu korumakla uhraşmazken para harcayanada niye para harcıyorsun demez boş hayaller peşinde koşmayalım yeni sevver veya vesayre gibi şeyler uhraşmayalım eğlenmeye çalışalım 1 tuşla bu oyunu kople kapatacak bir yönetim tarzı var gibi görünüyor oyuncularının hiç bir hediyeden yararlanmasın diye cıkarılan etkinlikler artık normal bişey coğu insan zaten oyunda yükünü almışlar ne altan gelen oyuncular nede yükünü almış oyuncular bunu değiştire bilir oynadıhın oyunda bişeyler yapmaya cılışıyorsan ve kendini eğlendire biliyorsan yap bunuları yapamıyorsan gerehini yap bence bu benim fikrim derim ben artık etkinliklerde verilenleri artık düşünmüyorum kafama takmıyorum eğlenmeye calışıyorum inceldiği yere kadar bizlerin kaybedecek bişeyimiz yok oyuna para harcayanlar ve oyuncu kaybedecek olan seafight düşünsün bizler seafighte zaten yıllarca gerehinden fazla değer verdik bundan sonrada yönetim oyuncularına biraz değer versin saygılar herkese iyi forumlar

ethemuymazz bunu beğendi.
  5. ben oynadıgınız sunucuyu bırakın demedim. Yeni sunucu acılır başlayan orada başlar dedim bizim gemiler çöp oldu duruyor bişe olmadı . oynamak sıteyen orada istemeyen bu sunucuda oynar ver etkiyi gör tepkiyi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.