Destek Yenı Sayılırım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cengizcc96 tarafından 24 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc96

cengizcc96 User

2 haftadır yenı açılan serverde oynuyorum 100 amıral topum var gerisi altınla alınan toplardan gemımde cadılar bayramı tasarımı bıraz taşı var sanırım şimdi sorucak olucagım soru şudur ki bu etkınlık sayesınde toplayıcılardan 200 bıne yakın ıncı elde ettım bununla ne yapmalıyım ? yeteneklerde barut olan arttırmaya vermelımıyım 10 bınden fazla barutum var şimdiden teşekkurler

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Şimdi yeteneklerin ilk baştakilerinin fiyatları ucuz evet biraz alabilirsiniz atışınızı arttırmak için ancak unutmayın sizin şuan asıl hedefiniz kalelerden rampayı açmak olmalı.

3. cengizcc96

cengizcc96 User

hmm peki gulle rampasını fullemek slotla beraber kaça maal oluyor ındırım gunu dahılınde

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Genel SSS bölümünün en üstünde sabit konulardan bir tanesi kale fiyatlarını açıklamakta.

5. cengizcc96

cengizcc96 User

teşşekurler konu bıraz acık kalabılır mı fıkır vermek ısteyen olabılır

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Tabi zaten bu tip konuları genelde kapatmıyoruz fikirlere açık olsun diye.

7. beatdovne

beatdovne User

barutluğu ve ogoun lütfunu fullersen vuruşun baya bi artar ama onları açmak içinde o inci yetermi bilemem oyuzden rampaya harca bence hatta birazını bırak kış etkinliğinde gülle alır npc vurur çoğaltırsın incini

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.