YENİ SAVAŞ RÜTBELERİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 〤KARA-YELKEN〤[V☆K] tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın adminim

Malumunuz savaş puanlarında en üst rütbeye ulaşan gemilerimiz ve bu rütbeye çok yakın birçok gemimiz mevcut Türkiye serverlarında. Yeni savaş puanı rütbelerinin çıkmasını istiyoruz. En üst rütbeye gelen oyuncular 0 puan alıyor. Bu sorunun düzeltilmesini istiyoruz. TP sıralamasında böyle bi üst sınır yok. BP de böyle bir hatanın olması bizleri çok üzüyor. Bu hatanın düzeltilmesini istiyoruz. Yeni savaş rütbeleri çıkmasa bile en üst rütbeye ulaş oyuncu puan biriktirebilmeli. Sıralamada üst sıralamada ki oyuncular hem düşük puan alıyor hemde bu hata yüzünden mağdur durumda. Bu konuyla ilgili en kısa sürede güncellemelerin yapılmasını istiyoruz.

2. özkantr

özkantr User

katılıyorum. kımse magdur edılmemelı

3. GAYRET

GAYRET User

Bu oyunda emek verenlere karşı saygı gösterilmeli, el üstünde tutulmalı. Sayın adminler bu konuyla acil ilgilenmeniz gerekiyor.

Saygılarımla

XanTier bunu beğendi.
  4. GAYRET

GAYRET User

Sayın Admin

En azından konuyla ilgili bir bilginiz varsa paylaşırmısınız. 2 gündür buraya bişey yazmanızı bekliyorum.

5. snrbhr.27

snrbhr.27 User

eğer böyle bir sorun varsa bende katılıyorum. bizim serverda daha en son rütbeye ulaşan yok o yüzden bilmiyoruz ama madem tr serverlarında ulaşan var. yeni rütbe cıkartılmalı.

6. Sayın admin bende cevap vermenizi bekliyorum 3 gündür.

7. savaş rütbeleri ilk çıktığında belirtilmişti yenilerinin çıkacağının bir süre sonra. ama bence bu aşamada olmaz rekabet artsın diye bekleyeceklerini tahmin ediyorum.

8. GĄ~YRET

GĄ~YRET User

Neyin rekabeti, TP sıralamasınada sınırlama getirsinler, rekabet artsın o zaman. Hem en az puanı alacaksın hemde sistem tarafından sınırlandırılacaksın, bumu rekabet. Rekabet olacaksa şartlar eşit olacak. Herkes işine geldiği gibi konuşacaksa seafight bana 200 milyon inci göndersin sana göndermesin.

9. neden bana böyle bir atar yapma gereği duydun anlamadım. söyleneni ve fikrimi belirtmiştim.

10. GAYRET

GAYRET User

Sayın adminim sizlerin konuyla ilgili bir bilginiz var mı? Eğer yoksa bir bilginiz konuyla ilgili kaç gündür cevap vermenizi bekliyorum, konuyu kapatında boşuna beklemeyeyim.

11. GAYRET

GAYRET User

Supporta yazıyoruz cevap yok, foruma yazıyoruz cevap yok bu mağduriyetimizi derdimizi kime anlatacaz. Özür dileriz sorun oyun kurucularına iletildi diyorsunuz 2 ay oldu agve himayesi çalışmıyor, boşuna mı aldık biz bu rütbeleri. 2 yıllık asa çektim savaş puanı toplamak için en üst rütbeye gelince puan vermiyorsunuz, boşuna mı çektik 2 yıllık asayı, oyunda o kadar oyuncu batırdım herkes düşman oldu, hep en az puanı aldık sesimiz çıkmadı, şimdi '0' alacaz. Kaldırın savaş puanlarını ne işe yarıyor ki, agve himayesi almak için uğraşıyon çalışmıyor, en üst rütbeye gelmek için uğraşıyon geldiğinde ödül yerine ceza verircesine '0' puan veriyorsunuz. Şimdi kaç aydır yazıyoruz düzelen hiç birşey yok. Oyunda TP de açık yarattınız düzeltmediniz, BP de açık yarattınız düzeltmediniz. Hangi sıralamaya oynayalım. Valla çok sıkıldım artık yazmaktan bıktım. Düzeltmeyecekseniz yada düzeltemiyorsanız söyleyin bizde bırakalım artık herşeyi.

12. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

gelip gelmeyeceğini şuan için bilemeyiz.