Yeni Savaş puanı rütbeleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΡøЧяΑz»53[ŚŁ¢] tarafından 27 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni savaş puanı rütbeleri çıksın artık maden seafight savaş puanı ile ilgili etkinlik de değişikliğe gitti 468 tamamlayan oyuncuları da düşünsün denge kursun ben ve benim gibi birçok oyuncu savaş puanını tamamladı savaşmak istemiyorum artık çünkü amacı yok . O yüzden biran önce yeni rütbeler gelsin . Bir diğer konuda 30 level geldi iyi güzel ama 30 level olmanın avantajları olmalı yukarı haritalara çıkıldıkça sandıkdan çıkan ödüller artmalı pırıltılar daha zengin içerik de olmalı 25-1 haritasında 4 mojo çıkıyorsa 30-1 haritasında 6 çıksın en basit örneği aynı mantık etkinlik sistemleri ve etkinlik sandıkları için geçerli . Konuyu fikir havuzuna yazmalıyım biliyorum fakat burdan bana destek olucak birçok arkadaşım olucagından buraya yazmayı tercih ettim bir süre konuyu taşımayıp diğer gelen yorumlarıda inceledikden sonra yetkililere mantıklı şekillerde öneriler sunulması taraftarıyım. @Bigpatron

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Oyunlar.

3. bir süre demişsin 42 dk sonra taşınmış capt üzmüş. Neyse konuya gelirsek kesinlikle katılıyorum üst haritaları teşvik için ekstra bonus olmalı sandık filan tamam ama bence en önemlisi +30,40,50 top bonusu alt haritalarda da kullanılmalı hani mantık çerçevesinde baktığımızda zaten elimizde olan bi subayı belirli haritalar dışında kullanamamamız çok saçma sanki mülteci olarak alt level haritalara geçip çalışma izni alamamış gibi ne o öyle korsanlık oyunu bu :D

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Forum düzeni için bunu yapmak zorundaydım.

İyi Oyunlar.

5. Çok mantıklı ama işte lvller var icraatlar yok!

6. 25 level olan oyuncuları 26 level yapmak için en büyük teşvik aslan yürekli tılsımı fakt 26 olan oyuncunun vaktini 27 yada 29 için ayırması (29-1 ve 30-1 adaları alındıysa şayet) çok cezbedici bir olay değil.

7. Melih

Melih User

Bir kac marduk admiral lucia felan atsalar yok demezdiniz demi böyle iyi bence daha mükemmel olamazdı :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.