Yeni Sandık Öğeleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆ρ☆є☆η☆т☆α☆g☆R☆α☆м☆ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Değişen yeni sandık öğeleri eskisine göre daha zararlı olmuş nedir bu zarar 50.000 vudu 50.000 vudu kıyameti 50.000 ruh yiyici gülle artık çıkmayacakmış... peki nasıl alacağız gerçek para ile ! Şu oyunu para yatırmadan oynayanları da düşünün ben üniversite öğrencisiyim ve bu oyunu oynamak istiyorum neden para yatırmadan kuvvetli güllem olmayacakmış ? illa para mı yatıralım biraz oyuncuların fikirlerini dikkate alarak hareket edin...

2. Kardeşim seni sonuna kadar destekliyorum oyun artık param varsa oyna yoksa oynama diyor inan eski Seafight yi özlemeyen kalmadı her yenilik parayla paramız yok işde diyorsun ama Seafight gide oynamayı seviyorum diyorsun ama Seafight resmen de olmasa param yoksa batacaksın diyor :)) yani eskiden sandıklar inan karlıydı viplik 2 aylık 50 binlik gülleler vardı Seafight oyuncuyu düşünüyorsa şöyle yapısı sandıklara 2 şer aylık viplik 50 bin gülleler imparatorun ganimet kesesi 15 günlük nimet ve kıralın nimeti 6 binlik çeşitli gülleler koysun içine şimdi var 4 günlük miço 3 bin gülle 7 gün nimet viplik bunu oyuncuyu düşünmek anlıcan para olmuş önemli itemler en son inan çok oyuncu bırakacak hadi hayırlısı dicem ama Seafight kendi kendini fes ediyor farkında değil zaten eski tadıda vermez oldu kolay gelsin....

TAKA63 bunu beğendi.
  3. TAKA63

TAKA63 User

Dogru söze ne denir haklısın kardeşim.

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  4. Adamlar oyuncu azalmasını umursamaz para vermeyen oyuncu gitsin para verenler bana yeter derler

5. yav bu etkinlik anahtarları ne zaman normal sandık anahtarına dönüşecek supporta yazıyom foruma yazıyom takan birisi yok