Yeni Sandık İçeriği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 12 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 24 saat içinde viplik bulan varmı yazabilirmi:))

2. Yazan olmadığına göre kimse çıkartamamış viplik sayın adminim kimse çıkartamamış vplik üst mercilere iletirseniz bu isteğimizi seviniriz viplik istiyoruz hemde biraz fazlasıyla kolay gelsin:))

3. Sayın yetkililer yeni sandık içeriği ni bekliyoruz içinde neler konuldu diye sandığın içeriği değişti bilgi yok sandık AÇA AÇA öğrendik nerdeyse ama viplik yok söylim ben yani artık oyunu bırakın gidin ddiyorsunuz zaten diğer istemleri biz inciyle alıyoruz bari vipliği sandıktan almayaydınız iyi olurdu ama hayırlısı ne diyeyim kolay gelsin..

4. gedrof

gedrof User

vudu rahıbıde yok sankı:D

5. Ben vudu rahibi de bulamadım ben olsam vipliği 45 günlük.vudu topu ikişer tane ayrıca vudu rahibinide 14 günlük olarak ayarlar sandıklara kordum sunuçta oyuncuyu oyuna teşfik değilmi şimdi viplik bitti 25 ilk topla oyuncu ne yapsın
    ....ben söylim oyunu bırakacak çünkü hep batacağı için bırakmak zorunda kalacak ancak sen oyuncuyu teşfik edersen bu oyun oynanır yoksa para harca harca yetiştiremezsin ben ne oyuncular biliyorum oyunu bırakan tel sebebi maddi destek yetiştiremediği için başka sebebi yok yazık oldu ama bu gidişle bizim sonumuzda maalesef oyunu bırakmak olacak neyse hayırlısı olsun kolay gelsin...

6. senin dediğin gibi olsa seafight çöker

7. Vudu rahibi verdiği konusunda sonunda emin olabildim :):)
    2015-06-14 22:41:58Kilitli bir sandığı açtın.
    2015-06-14 22:41:585 x 3. Seviye Vudu Rahibi aldın.

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  8. [​IMG]
    2015-06-14 22:57:13Kilitli bir sandığı açtın.
    2015-06-14 22:57:1310 x Kristal nimeti aldın.

9. [​IMG] [​IMG]
    Nazar değmesin :cool::):)

10. Şans senden yana kadir :) 200 anahtarda daha bana sadece kese çıktı büyük ödüller arasından :)

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  11. selam
    2015-06-14 23:47:072 x Amiral Topu aldın.
    Vudu topu da bekliyoruz ;)

2015-06-14 23:23:554 x Yelkenci aldın.

2015-06-14 23:23:314 x Miçolar aldın.

2015-06-14 23:23:122 x Kralın Ganimet Kesesi aldın.

Herkese bol şans merak edenler için örnekledim bilginize .

12. Viplik kaldırıp.ıs bence haksızlık...

13. ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.