Yeni Sandık İçeriği(Viplik)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●ҚЦÐЦЯЦҚ●*Ќ* tarafından 13 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a
    Sandık içerikleri değişti malum. Yeni içerik geldikten viplik çıkartabilen varmı acaba? Kaldırıldı diye duyumlar var ama kesin bir açıklama yok. Sandık içerikleri değiştikten sonra çıkaran varsa bilgi verirse sevinirim.

2. Kardeş 300 e yakın sandık açtım viplik bulamadım adminlerimizden konulmasını istedik şimdi sandık toplamıyorun herhangi bir bilgide yok inan bende beklemeseyim viplik bulmaya çalışıyorum eskiden 2 aylık çıkıyordu 1 aya indi şimdide hepten kaldırıldıysa haksızlık olur oyuncular için benim kanaatim kaldırılmaması ayrıca 45 günlük olarak konulması sonuçta herşey para değildir.Vipliğim bitti diyelim napacaz illa paeaylamı alalım zaten herşey para olmuş o zaman gidelim başka oyun oynayalım mı illa bence kaldırmazlar temennimiz bu yönde hadi hayırlısı kolay gelsin..

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bilgi geldiğinde açıklaması yapılacaktır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.