Yeni Reset Ve Güvertelerin Görünmemesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *DƐŔƬĿƐŔ*_*Ī̇ŃŚÂŃI* tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere son gelen resette geminin görüntüsü değişmiş ve güverteler görünmemekte ben bundan son derece rahatsızlık duymuş bulunmaktayım.Adminlerin kendi açtıkları oylamada da oyunun eskisi gibi olmasını yani eskisi gibi tüm güvertelerin görünür olmasını isteyenlerin sayısı çoktu ve oylamada öndeydik peki bunca soruya suale rağmen gene güvertelerin kaldırılması ne manaya gelmekte ? Benimle aynı fikirde olup güvertelerin görünür olmasını isteyenler lütfen gerekirse konu açsın gerekirse buraya yazsın rahatsızlığımızı bildirelim. Umarım gereken derhal yapılır.

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  2. çok kötü oldu bu görüntü göz zevki kalmadı gemi çok dandik görünüyor

3. aynen kardeşim katılıyorum oyun bir an önce eski haline dönderilmeli ya hayır oylamada da biz öndeydik neden böyle bir şey yapıp insanlarla resmen dalga geçiyorlar ona sinirleniyorum ! OYUN ESKİ HALİNE DÖNSÜN !

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sanırım oyunun sadece Türk serverı ve Türk oyunculardan oluşmadığının farkındasınızdır. 33 server mevcut Türkiye forumunda bahsettiğiniz özelliğin önde olmasının bir önemi yok zira bütün ülke forumlarından çıkan sonuçların ortalaması alınıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.