Geri bildirim Yeni PvP Server

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Kral60 tarafından 6 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kral60

Kral60 User

Yeni bir pvp server açılması gerektiğini düşünüyorum gl7 pve olduğundan 1 sene dayanabildik pvp serverlere başlamak akıl karı değil 5 6 sene geriden başlamaktansa yeni pvp bir sunucu herşeyi değiştirir

2. Destekliyorum...
    Pve servere bi hevesle başladım, eğlenceli olur sandım, aslında başlarda çok eğlendim ama gün geçtikçe işin rengi değişti, buna rağmen 1 yılda yaklaşık 3.000-TL harcadım fakat sonuçta beklediğim gibi olmadı, bi umut server birleşir diye düşündük onda da sayın @Bigpatron server birleşmeyecek diyince tüm umutlarımız çöktü...
    Şahsım adına pve serverini bırakmak istiyorum diğer tüm bırakan arkadaşlarım gibi. Eski serverlerde yeni başlayanın legal yöntemlerle hiç bir şansı yok.
    Hayatta herkes her konuda hata yapabilir, pve server seafighta bir ilkti, muhtemelen son olacak.
    Pvpnin tadını almışlar için pve server çok yanlış bir tercihmiş,
    Neticeten yeni bir pvp server istiyoruz. Umarım bu yapılır.

3. tonyugug

tonyugug User

şuan server açılırmı bilmem ama 1defaya mahsus server değişikliği tılsımı olabilir.paket karşılığında satılır 1defa kullanılabilir ve yeni serverlardan eskilere gitmeyi sağlayabilir(ör:gl7 den gl4'e ) onun dışında eski serverlardan yenisine geçiş olmamalı.