Yeni PVE Sunucu Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Patikli_Penguen_1 tarafından 11 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun yapımcı ekibinin yeni bir PVE server üzerinde düşündüklerini ve bu yeni PVE sunucu fikrini beğenip beğenmediğimize dair fikrimiz soruldu ve anketlerce çoğunluğun böyle bir serveri istediği ortaya çıktı. Tabiki forum yetkilileri bu konuda ellerine ulaşmış bir bilgi olmadan kesin bir tarih veremez. Fakat umuyorum ki tahminlerini bizimle paylaşabilirler. Forum yetkilisi ya da takım lideri arkadaşlarımızın tahminlerini resmi bir duyuru olarak benimsemeyeceğim sözünü vererek, ve konuyu takip eden arkadaşların da bunu böyle algılayıp bizimle fikrini paylaşmak nezaketinde bulunan yetkili arkadaşları zan altında bırakmamalarını rica ederek, yetkili arkadaşlara tecrübelerine dayanarak bu serverin tahminen ne kadar süre içinde açılabileceği hakkında düşüncelerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Kendi fikrimi eklemem gerekirse, normal bir sunucunun açılacağı duyurusu forumda daha önce geçtikten kaç gün sonra yeni server açılmış bilmiyorum. Fakat yeni serverde PVE ya da PVP seçmek gibi yeni bir sistem oturtulmaya çalışılacağı için, üzerinde daha uzun süre planlama yapılacağını düşünüyorum. Yetkili arkadaşlar daha önce duyurudan kaç gün sonra server açılmış bizden daha iyi bilirler, o yüzden fikirlerini merak ediyorum.

İyi forumlar! :)

2. Selam,

Merakınızı anlıyorum. Fakat size konu ile alakalı yorum yapamayız. Ama sizinde söylediğiniz gibi, bu yeni bir sunucu ve biraz değişik olacak. Pve,Pvp seçimi yapılacak deniliyor. Fakat sizinde gördüğünüz gibi bu konu şuan oyunculara sorulma aşamasında.
    Bence biraz sürer.:)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.