Yeni Oyuncular

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gokhanbeyiniz tarafından 31 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni oyuncuların belirli bir konuma gelebilmesi için kristal elde edebileceği bir etkinlik düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve yeni oyunculara özel pvp olmayan yeni haritalar olması gerek diye düşünüyorum ilgilenilebilirse sevinirim

lavagen3513 bunu beğendi.
  2. Mantıklı, incelenmesi ve olması gereken önemli bir konu. 2. ve 3. haritada pvp olmaması gerek. Diğer haritalar zaten pvp.

Son düzenlenen: 10 Kasım 2017
  3. haritalar değişecekti bu aralar bi düzenleme yaparlar inş. acemi koruması vardı geçen kaldırıldı 5lvl olana kadar şimdi oda iptal ne yapın edin lvl alın diyolar :)

4. Kristal etkinliği zaten yapıyor ortalama bir gemi 3-4bin kristal kasabiliyor güçlü bir gemide 20bin kadar kasabilir
    Bide eskiden PVE di 2-3 2-2 2-1 3-1 3-2 4-1 ama değişti tekrar eskiye gidiceğini sanmıyorum

5. Ne zaman yapılıyor kırıstal etkınlıgı

6. geldiğin zaman görürsün veya forumu araştır bulursun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Kasım 2017
  7. KANUNİ

KANUNİ User

acemi koruması olmayan gemiler sürekli batıyor. ondan sonra gelişmemizi bekliyorlar.
    adamlar tek atıyor kücük gemilere.
    batırdılar oyunu iyice.
    güçlü gemiler yukardan gelip savas puanı kasıp gidiyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Kasım 2017
  8. Musketeer

Musketeer User

hangi ortalama bir geminin bi kristal etkinliğinde 3-4 bin kastığı görülmüş ?

9. Artık Kristal Çıkartın Su oyuna Herkes Yetenek yapsın Sıfırdan Bir gemiyi Ne akdar yukseltebılıcez artık yenı baslayan ınsanlara bır yardımcı olunsun yarın oynayanlarda bıraktıgında yerını kımler doldurcak yenı gemıler ..... kristal etkınlıgı cıksın kasılsın herkes

KANUNİ bunu beğendi.
  10. KANUNİ

KANUNİ User

bırak kiristali yeni oyuncular kasılmasın diye acemi korumasını kaldrımıslar. sudan cıkamıyoz.

11. Kıristal etkinliği ocakta bence inci yapın çok ihtiyacınız olcak:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.