Yeni Oyuncular Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve adoregezgin2 tarafından 6 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar farkındamısınız senelerdir aynı oyuncular oynuyor oyunu , zamanla bıraka bıraka serverlar megaya dönüştü ileride diğer serverlarda küçülür bu gidişle , yeni başlayan oyunculara kod , saldırmazlık tarzı bişeyler takviyeler verilmeli , teşvik sunulmalı.

2. bu konuda sonuna kadar katılıyorum. hala mevcut mu bilmiyorum ama eskiden dokunulmazlık falan vardı 5 levele kadar. ee tabi o zamanlar harita sayısı 20 idi şuan ise 45. yani bi 15 levele kadar oyunculara dokunulmazlık verilmeli ki oyun devamlılığını sürdürsün.

3. Özellikle bu karantina sürecinde görüyoruz ki oyuncu artışı var azıcık teşvikle oyuncular elde tutulabilir böylece oyun daha da tatlandırılabilir.

4. sonuna kadar katılıyorum hiç yoktan gemiler daha hızlı tamir olmalı görev yapacagım haritada süreklli batıyorum 5dk da anca tamir oluyor gemi bir daha bat insan bıkıyor çoğu kişi bu yüzden oyunu bırakıyor farklı bir sistem olabilir pve sunucuda oyna demeyin evet orada da hiç savaş olmuyor farklı bir çalışma olabilir yeni oyuncuları düşük gemileri teşfik edecek