Yeni Oyun Hesabı Açma ve Ödeme İmkahanı !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -Hades- tarafından 5 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Hades-

-Hades- User

Merhaba,

Mesela ben filipinlere tatile gittim ! orda seafight üye oldum ! ordaki ödeme para birimi diğer ülke ödeme opsiyonlarına göre daha ucuz, sonra türkiyeye geri döndüm ! pasaportum da var belge bilg vs her şey kriter olarak tamam ! şimdi bu şekilde oyuna devam edemezmiyim ! forumda bu konuda çok mesaj var ama bir sürü şeyler yazılı açıkçası kafam karıştı ! bunun ile ilgili uygulama ve kriter tam olarak nedir bana bilgi verirseniz çok sevinirim ! çünkü yeni server da oyun hesabı açmak istiyorum daha henüz tam olarak karar vermiş değilim !

2008 2012 Global Avrupa 1 PSO klanı (Serkan Captain)

Şimdiden teşekkürler

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Hesabi ordan acarsiniz, yatirim yaparsiniz ancak sistem tarafindan tespit edilerek yatirim yaptiginiz ulkenin yani para birimine cevririr odeme sayfasini. Turkiyeden tl olarak yatiriyorsunuz turkiyeye doner. Filipinden peso olarak yatiriyorsaniz filipine doner. Tr den peso olarak, filipinden tl olarak yatiramazsiniz. Bir kerelige mahsus benim bildigim kadariyla ikametgah vs supporta gonderilerek para birimi degistirebiliniyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.