Yeni Özellik : Filo Sistemi

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 13 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam Korsanlar

Yeni özellik olan Filo sistemi hakkında fikir ve düşüncelerinizi bizlere buradan iletebilirsiniz

Seafight Ekibiniz.

firari*2014 bunu beğendi.

2. yukardakı adalar sureklı el değişiyo mıllet çok zarar etcek gıbı npc adaya 500 bın vuruyo :) yalnız almanya forumunda sss açıklaması varken tr de neden yok

Son düzenlenen: 13 Temmuz 2016
  3. BUMERANG

BUMERANG User

bence boş bi güncelleme hiçbir anlamı yok

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

firari*2014 bunu beğendi.
  5. Posedion34

Posedion34 User

Böyle adalar günde 10 defa el değiştirir kötü olmuş

6. nasıl 500 bin ya 3 tanesi 1,5 milyon eder darbeleri kaç ki saldıran taraf bunların batmasını engellemeye çalışacak zevkli olur

7. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

tüm adaları vursa bir nebze, sadece 25 ada ile sınırlı olması dar alanda paslaşmalar gibi olmuş

8. Yakında bütün adalara göre çalışma yapıcaklardır bence çok güzel sefıght bu çalışma ile tarihi bir adım atmıştır bence.Öyle eskisi gibi olmuyacak artık serverler .. ;) Serverin yüze 70 ini alyansa al cadocla bütün adaları geri kalan az rakibede işkence çektir dönemi bittiii.Tek gereken bu sistemin bütün haritalara göre ayarlanması ...;)

9. güncelleme güzelde niye sadece üst taraflar alttaki adalarda olsun şu cadoc dikip kaçma devri bitsin filolarda ada alabilir

10. anadolu_91

anadolu_91 User

Beyler ben Filo arıyorum Filo Butonu Çalışmıyor Yardımcı Olursanız sevinirim cevabı Postama atın lütfen...

11. ben bişey soracaktım bu elimizdeki petleri nasıl aktive ederiz petin bütün taşlarıda var ama aktive edemiyorum

12. tüm haritalarda ne zaman uygulanacak yeni sistem acaba?bilgilendirirseniz sewinirim adminim:)birde bu cadocların oyunculara verdiği hasar böylemi kalıcak?eger bu bi hata degilse yandık yani ada almak zor ve kimse istemez ada vurmayı bence çok saçma bi durum :(umarım hata falandır ve düzeltilir.. 25 30 k vuruyor 1 tanesi x12 ohh:D

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2016
  13. karrizma67

karrizma67 User

Adalar 20-30k vurmak yerine 10-15 k arası vurabilir ama yeni çıkcak kule için geçerli bence test serverinde adaları iyice denememeniz daha mantıklı olcuktır

14. Cyprus

Cyprus User

şu sistemi bari bütn adalara uyarlayında bari bi filo savaşı bişey olsun sıkıldık bu alyans muhabbetinden eskiden ne güzeldi filoya alırdık savaşırken şimdi alyans çıktı çok sıkıcı oldu oyun özel gün dışında bu oyun bitik

15. Alyans i seafight çıkarmadı ki biz çıkarttık

16. Ben çok beğendim ama tr 3 te EFE filosundan artık gına geldi sürekli batırıyorlar ben nasıl kasılıcam pazara 27. 5 kiloluk top geldi para biriktiriyorum adam geliyo 65k 8 kere sıkıyor alt seviye oyuncuları batırmayın artık yeni konu açma hakkım yoktu o yüzden buraya yazdım EFE DEN gören varsa tr3 te ALLAHINI seven batırmasın Aynı günde 5 defa oyun bırakıyorum Eykinliğe sıkmaya gidiyorum sıkıyorum tam diğer etkinliğe ışınlanıcam adam lar bi batırmaya başlıyo aynı haritada 34 defa batmak ne demek. Lütfen bırakın bizde kasılalım. Kusura bakmayın konu açamadığım için buraya yazdım

pıratesofthecaribbean bunu beğendi.
  17. oyuna zaten başlama boşver sigara gibi zararlı ve faydasız oldukça gereksiz bize bakma bizde muhabbetine duruyoruz sende yol yakınken bırak :D

QASSİM0D0 ve Sessiz bunu beğendi.
  18. QASSİM0D0

QASSİM0D0 User

konuyu açman iyi olmuş.batıp tekrar batıranın yanında doğmak neyin nesidir.hemde 3 defa arka arkaya.daha oyuna giremeden yine batmak.adam güle güle ölmüştür kesin oyunda yok zaten