Yeni Kodlar Hakkınnda

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 28 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bizden hızlısı mezarda

dfyrhowpbn

2023-04-28 14:13:05
    2 x 3. Seviye Tek Gözlü Kuzgun hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi
    14 x Abanoz güverte hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi
    100 x 2. Seviye Ejderha Ateşi hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi
    14 x Paslanmaz Çelik Güçlendirme hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi
    7 x Behemoth'un Tamir Asası hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi

2. Mini oyun kodu mu bu ?

3. DFYRHOWPBN
    Aynen mini oyunun kodu.

4. etkınlık kotu yokmu abılerım

5. etkinlik kodu gelmedi mi

6. Varya gerçekten garipsiniz kod gelmedi mi diye yazacağınıza konunun üstüne bi baksanız göreceksiniz arkadaş yazmış zaten okumaya çok aciz bi milletiz yukarıya kod atmışlar kod soruyorsunuz

7. İnsanlar etkinlik kodunu soruyor dostum, yukarıda verilen kod mini oyunun kodu :).

ziyakaptan(§•ƒ) bunu beğendi.
  8. Farketmiyor ki usta etkinlik koduda forumda açıklanıyor zaten yazılıyor olsa yazılır mini oyun kodunuda sağolsun arkadaşlar paylaşıyor benim demek istediğim hiçbir yere bakmadan direk kod var mı diyorlar kimse kimsenin amelesi değil bi bak bakalım var mı bunun olmaması gerekiyor

ziyakaptan(§•ƒ) bunu beğendi.
  9. Küçük etkinliklere genelde etkinlik kodu vermiyorlar o yüzden bu etkinlikte verilmemiş olabilir.

10. mini oyun hiçbir forumda duyurulmadan ben size cevabı vermişim hala yaranamıyoz şu oyunu oynayanları ben daha zeki sanıyordum içinde gülle sandık anahtarı yoksa nasıl etkinlik kodu olabilir arkadaş bi beğeni atarsınız olur biter hala başka kod yokmu demek neyin serzenişi hayır oyunun verdiği 50 k gülle 15 sandık anahtarına kadar düştünüz mü o noktadaysanız bırakın oyunu size göre değil

11. İnsanlar arayış içerisine giriyor çünkü hiç bir zaman ilk önce forumda paylaşıldığını görmedim etkinlik kodunun (Ki bunun sorumlusunun forum yetkilileri olduğunu düşünmüyorum belki kendilerine geç veriliyordur paylaşılması için). Tr formunda genel olarak kod işleyişi başka üyelerin mail veya başka forumlardan öğrendiği etkinlik kodlarını paylaşması ile oluyor daha sonrasında forum yetkilileri foruma ekliyorlar. Bu sebepten dolayı üyeler kodun çıktığını lakin henüz forumda paylaşılmadığını düşünerek arayış içerisine giriyorlar.
    50k gülle ve sandık anahtarı için değilde daha çok top ümidi ile bekliyor üyeler diye düşünüyorum ya da paralı asker 5 gibi nadir olan ekipmanlar da olabilir. Yine de kodu bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz :)

12. -LegenD-

-LegenD- User

Teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.