Yeni Karaborsa

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 12 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hadi parası olmayanı magdur ettiniz oyunu bıraktırdınız ona ey vallahta
    YA para yatıranlar ne düşünüyo onu duymak istiyoruz burda TR serverinda ki parasi olanlar bişiyler yazsın para sorundegil degenler yazsın ya
    hadi onlari duyalim bi ne düşünüyolar bu konu hakkında
    Çünkü 2 gün sonra vudu topu katlama açigi cıkarcaklar 2 topu olan 2000 topu olacak parası olanlarada almaya zorlicaklar geliştir dicekler
    bu seneryo yıllardir ayni seneryo aynı filmi tekrar tekrar önümüze koyuyorlar ya
    5 level full vudu toplu gemi için 2000 top lazım hacii
    neyle alcak bunu adam en az 2000 euro lazım bu para kaç kişi verecek
    Beni şimdi banliceklar veya silcekler 2007 de basladim ama seafight bu filmi 2010 cekti hala serettiriyo oynatiyo vercekler açigi el altından parasi olanlari gene soycaklar.Big pointte oyun bitmez perde arkasindan parasi olanlar gece avcisi ve diger ismi aklıma gelmeyenlar sizleri duyalim bakalım.
    NE düşünüyorsunuz!!!!!!!!!

TiryakiHasan ve ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  2. heyt be big boss dediğin böyle olur.
    bigpatron
    bizi
    diskoya
    götür.
    bigpatron
    bizi
    etkinliğe
    götür.
    bigpatron
    razaman
    etkinliği
    olaçakmı....

3. acıkca soylemek gelırse ben ceker fullerım en fazla 2 ayımı alır fullemek 5 sewıyelerı zevk almak ıcın oynuyorum ve para sıkntımda yok ama karsılıgını yıne alamassam bu husrandan sonrada dewam edecegımı sanmam

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  4. AKHILON

AKHILON User

hadi bakalım hayırlı olsun vudu topuda kristallebdiriliyor yahu para harcayan ve para harcamayan arasında uçurum oldu siz yok deseniz bile . ayrıca yeni karaborsada takas sistemi olacağını yazmışsınız işe yaramayan petler işe yaramayan petlerle takas oluyor başka bişi yok bumuydu ballandıra ballandıra anlatığınız ben de bişey sandım :)

5. dogu21

dogu21 User

ramazan etkinligi açıklandı oruç tutulacak ibadet yapılacak not klima dibinde ve yatarak oruç tutulmaz ailenizin imamı bide kapanan gemiler açılacak

gokalp_hayrican_75 bunu beğendi.
  6. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Her şeyin bir ilki vardır, umalım ki önümüzdeki süreçte geliştirilerek (oyunun geliştirilemeyen ve yıllardır aynı düzeyde seyir etmesi sebebi ile) depolarda bulunan sair malzemeler yine oyun içinde oyuncunun kendini geliştirilebilmesi yönünde kullanılabilir hale getirilebilinsin, aksi halde görsellikten öte gitmeyen yeniliklerin ne biz tatminsiz oyunculara nede Bigpointe bir faydası olmayacak. :cool:

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  7. AKHILON

AKHILON User

yav ne adamsın :) gemilerin açılacağını kim dedi:)

8. OSMANLI

OSMANLI User

Pet takası olayı güzel ama eksik, altın petlerle de takas olması lâzım. Vudu geliştirme konusu ise bence gâyet yanlış bir adım oldu. Belki şirket açısından çok kâr getirileceği düşünüldü ama oyuncuların vereceği refleks hesaba katılmamış gözüküyor. Yâni kaç kişi o kadar maddiyat harcayıp bu geliştirmeyi yapacak ve şirkette ne kadar kazanacak göreceğiz. Bunun yanında vudu geliştirilmesi olmayıp alev veya çekiç topu parayla satılıp vudunun yerini alabilirdi ve vudu da artık 1 yıl kadar sonra veya daha da erken inciyle satılmalıydı diye düşünüyorum. Bir de unutmadan, maile böyle şatafatlı bir mesaj gelince sonunda tüm atıl malzemelerimizi satabileceğımız karaborsadan bağımsız bir 2. el pazar karaborsası gelecek zannetim ve böylece tasarımlarımızı, petlerimizi, toplarımızı vs. eşyalarımızı belli ölçütler dâhilinde satabileceğimiz bir şeyle karşı karşıya olduğumuzu düşünüp sevinmiştim şahsen ama ne yazıkki çok yavan kalmış durumda şu ân için bu karaborsa olayı, demek istediğim içi doldurulması gerekir bir şekilde. Son olarak karaborsaya paketler eklenecek denmiş denmesine ama yabancı forumda gördüğüme göre onlar da sanırım çok cüzî miktarlarda olsa bile gerçek parayla satılacak. İnşallah böyle bir şey olmaz ama olursa diye şimdiden iyice bir düşünsünler derim yetkililere.

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  9. bu nasul değişikli yahu 1 kg prinç al 1 kg prinç ver 1kg demirmi yoksa pamukmu daha ağır o hesap :) bende zannediyorum elimizde olan gereksiz şeyleri güzel bi şekilde değerlendirip takas etcez :) pöff sana seafight :)

10. Tragula

Tragula User

Biraz acele etme karaborsaya bu ayın sonuna kadar bir sürü şey eklenilecek.Her şey sırayla ekleniyor.

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  11. estere2190

estere2190 User

önümüzde etkinlik varmı yokmu bilgi verirmisiniz

12. aynen ya etkinlik hakkında bilgi lütfen

13. *MV1*

*MV1* User

Adminim vudu topu ile ilgili bence özel haritalarada koysunlar harita sonunda ödül olarak

Her başak 1 top
    her oğlak 2 top
    her ismini hatırlayamadım 30 dalgalık olana 3 top
    her yengecede 4 top verılebilir

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  14. Tragula

Tragula User

Öncelikle 30 dalgalık olanın ismi Sagittarius :)
    Böyle bir fikir çok mantıksız bana göre bendeki şuan hiç mojo toplamama rağmen olan haritalarla 200 tane top alabilirim.Yani şansa olsa bile en az 50 60 vudu topu alırım.Ortada bu kadar hala pırıltı botu harita botu varken bu fikir tutmaz benim düşüncem.Tabii ki fikrine saygı duyarım.

15. estere2190

estere2190 User

etkinlik çıkacakmı bilgi verirmisiniz

16. estere2190

estere2190 User

ne zaman çıkacak ve biraz bilgi verirmisiniz

17. en iyisi oyuna para yatrımadan oynamak turkcrazy gibi boşuna zengin ediyoz bunları :)

18. Selam ben böyle bir fikri desteklerim oyundan soguyan bırakmayı düşünen bir çok arkadaş var son vudu topu olayı hayal kırıklıgı yarattı oyuncu sayısını arttıracak oynayanları heycanlandıracak yenilikler bekliyorum top sende seafight göster gücünü oyunumuz canlansın.

19. kısacası seafigt işi batırdı
    karaborsa felan 1. sev vudu topları sürekli kötü ve sıkıcı etkinlikler yapmamada seafight 1. bence
    gelgelelimki daha oyundaki hatalar devam ediyor herkezde altın rütbe var ilk önce kusurlarınızı düzeltseniz nasıl olur seafight?

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.