Yeni Karaborsa

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 12 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tragula

Tragula User

Level 1 den 2 ye geçerken 1 e 1 değişmeyeceğini nerden biliyorsun ?

2. Hergun sandik acan bi oyuncuya istisnasiz iki tane vudu topu ciksa 2500 topu 4 yilda tamamlar. Ayrica sandiktan cikmasi zamaninda vudu topunu 2000 liraya fulleyen oyunculara hakaret olmaz mi?

3. Temennimiz o yönde. @Bigpatron lütfen merkeze iletirmisiniz birebir degisme olmasada
    (1 tane 1.seviye vudu topu)+(Seviyesiz vudu topu)+kristal= 1 tane 2. seviye vudu topu olmasini istiyoruz.

4. Bencede sandıktan çıksın vudu topu sayın bigpatron :))bencede güzel fikir :)) oyuncular olarak itrmlere para yetiştiremiyoz hiç olmazsa bazı istemleri sandıktan alalım yani 30 luk top yerine vudu topu versinler efendim bu yeter:)) ayrıca viplikte 45 günlük olsun :))

5. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Öneri;

- Bir çok oyuncunun deposunda atıl toplar mevcut ve hiç bir suretle kullanılamıyor, bu topların geliştirmeler de kullanılması şayet kullanılamayacaksa oyun içinde farklı ögelerle takas imkanı yaratılması sanırım faydalı olacaktır. Önceki dönemlerde atıl malzemelerin kullanımı ile şarapnel güllelerinin oluşturulması gibi.

- Karaborsa Seafight tarafından sunulan malzeme satışı ve takası dışında oyuncuların kullanmadıkları/kullanamadıkları item ve malzemelerin baz fiyat sistemi esasına dayanılarak takasına yada inci karşılığı satışının yapılmasına uygun hale getirilmeli. (Suistimal edilmemesini sağlamak tabi Seafight sorumluluğunda olmalı, malum yurdum insanı)

Sayın Bigpatron;
    Soru işaretleri kaldırılmak isteniliyorsa cevaplandırılması gereken bir konudur bilgilendirme yapılması...

Vudu toplarının seviyelendirme konusunun netleştirilmesi gerekmektedir bu bağlamda;
    1- Geliştirme esası kaç seviye üzerinden düşünülmektedir?
    2- Sonraki geliştirmelere ilişkin belirlenmiş bir periyot var mı?
    3- Zaman zaman yayınlanan anketlerde verilen cevaplara göre yaş ortalaması az da olsa netleşmiştir, yapılan yada yapılacak değişiklikler önceden bildirimi yada duyurusu ve detaylandırma yapılması sizce de uygun olmaz mı?

4- Vudu topu geliştirmeleri tamamlandıktan sonra Kıyamet Balyozu topu satışa sunulacak mı ?
    5- Ücretsiz oyun platformu olmaktan çıktığımız aşikardır, alınan bedeller karşılığı hizmet sunum şartlarının düzenlenmesi ve GİS lerin gözden geçirilmesi gündeminizde var mı ?

* Oyun budur alıp almamak sizin elinizde gibi klişe bir laf hiç yerinde olmayacağını önemle hatırlatayım.

Bilgilendirmedir;

Vudu topu geliştirmelerinin toplamda kaç seviye olacağı ve diğer seviyelerde ne gibi bir takas yöntemi izleneceği henüz net olmamakla birlikte 5 seviye geliştirme olacağı varsayımından hareketle 1. seviyeden 5. seviyeye kadar ihtiyaç duyulan Vudu Topu sayısı 3.064 Adet olarak karşımıza çıkıyor.

- Maksimum 297 top sayısı, güncelde satışta olan en ucuz top ve kristal paketleri fiyatına göre toplam 4.795-TL gibi bir maliyet oluşuyor.

- Görevlerden ve etkinliklerden 3064 adet topun bir araya getirilmesi standart bir oyuncunun minimum 2-3 yılını alır bu düşünülüyor mu gerçekten merak ediyorum zira amaç para harcayarak oynayan oyunculara satış yapmak ise lütfen bunları kabul edilebilir mantıkta ve olması gereken şekilde yapınız. Bu gidişle yıl içerisinde belirli bir kesim dışında aktif oyuncu kalmayacak daha önce de belirttiğim gibi para harcayan oyuncu sürekli kaybetmek için oynamaz. Harcama yapanlar ise sürekli kendi kendileri ile uğraşacak değil ya bir yerden sonra bayıyor artık, ne demek istediğim sanırım anlaşılmıştır.

6. Sonuçta 7-8 yıllık bir oyun . . .
    Vudu topu satışları da hiçte fena değil . . .
    Oyunun " en " kategorisindeki oyuncularıda gayet iyi derecede bağımlı . . .
    10 kişiden gelecek geliri seafight neden 1 kişiden kazanmak istemesin ki . . .

7. sizce 100 kisiden 300 lira kazanmakmı daha iyi
    yoksa 10000 kisiden 20 lira kazanmakmı daha iyi

o vudu toplarını parayla koyacaklarına gidip herkesin alabilecegi bi fiyata herkesin almak isteyecegi uygun ve iş görür bişi satsalar vudu toplarınıda ya sadece okor kupası yada bokor kupasıyla birlikde sandıkdan cıkarsalardı cok daha kazanc saglarlardı emin ol.

ama bu saatden sonra artık cok gec hersey icin oyun cöküs dönemine girdi bikere.

8. özkantr

özkantr User

siz zamanında aldıgınız ıcın zaman farkıyla topların artısını fazlasıyla kullandınız. simdi sewıyelendırme cktı nabacan bı okadar daha mı harcayacan?? bırak ta oyuna bıraz eşitlik gelsın. daha 50 yetenek olamamıs gemıler var bır suru sız vudusundasunuz işin

9. gedrof

gedrof User

vudu toplar nezaman altınla satılacak bılgı varmı :D yoksa adamları batırma sansımız kalmadı dun adam vudu darbesıyle 44bın vuruyordu zırhımda okadar zayıf degıl sadece altın zırhlanma yemı eksıktı gumus zırhanma acıktı altın olsa 42-43bın vuracak oyun nereye gıdıyor yada dahada arttırın baktım adam 100bın vuruyor sıkmam bıle :D

Son düzenlenen: 13 Haziran 2015
  10. gençler acele etmeyin yakında vudu topu karaborsaya düşecek :)

11. Bencede para harcayan çok oldukça paralı itemler artıyor benim gibi almayın zaten verecekler hem bikere strateji oyunu bu her yıl yeni toplar ve geliştirmeler yapılıyor bunu herkez biliyor bence 30 luk top zaten iyi kar da ettiriyor en iyisi bırakalım para harcamayı onlar inciyle verecek hem inanın çoğu oyuncu 65 yetenek değil parayla vudu topunu alacak gerekyok zaten batıyor ha öyle batmış ha böyle bi zaman sonra bırakacak bbanlanmasına gerek yok tekrar oyuna dönmeleri için oyuncunun istemleri bedava verirler neyse kolay gelsin..

12. Benim merak ettigim konu acaba bu vudu topu uygulaması diger ülkelerin serverlarında aynı şekilde uygulanıyormu yoksa Türk serverlerine mi özel bir yetkili yanıt verirse sevinirim.

13. Ayrıca yeni karaborsada ben eski 25 luk 27.5 luk topları verelim vudu topu alalım madem eski toplar artık işe yaramıyor 1 er tane 25 ilk 27.5 luk ve 30 luk topu 1 tane vudu yoluyla değiştirelim madem kara borsa yenilendi oyuncular olarak bunu istiyoruz dediğimiz zaman yapacakmısınız ben söyleyeyim yapılmayacak onun için eski toplar mahzende kalacak birsürü işe yaramayan top var 30 luk varken kim 25 luk top kullanır ki kimse kullanmaz onun için kara borsayı değişim yaparken biraz oyuncuya yönelik olmalı ama nerde neyse kolay gelsin size:)))

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  14. Direk inciyle vudu topu koysalar daha mantıklı dediğin gibi olursa adam inciyle 25lik alır 30luk enkazdn çıkarır fül vudu yapar:D

15. İnciylede olur ancak oyuncunun ların karına yönelik ne varsa olmuyor olanıda alıyorlar mesela 300 tane sandık açtım 1 tane viplik bulamadım yani anlıyacan herşey para olacak ve zorunlu olarak bırakacağız bu gidişle bu oyunu.Ayrıca vudu topunu fulleyen zaten fulledi buda yetmezmiş gibi seviye çıktı 3 tane ver 2 tane al nasıl oyuncu para yetiştirecek ben merak ediyorum yakında 3 tane 1 seviye vudu topu ver 2 tane 2.seviye al olacak bu şekilde devam edecek yani kaç bintane vudu topu lazım bi hesapla ve parayla çarp bu saddece top bunun yanında güllesi kristali incisi bi araba parası oyuncu ister istemez bırakacak anlıcan seafight kendi sonunu hazırlıyor farkında değil neyse kolay gelsi :))

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  16. tekir

tekir User

herkes alsın diye bir zorlama yok isteyen alır istemeyen almaz , isteyen vudu topu geliştirir isteyen geliştirmez bu zamana kadar oyuna para yatıran oyuncular yine para yatırmaya devam eder para yatırmayanlarda aynen devam ederler bu zamana kadar geliştiren geliştirmiştir zaten gemisini , yani oyunda pek değişen bişey olucanı sanmıyom

17. bişi değişmezmi oyuna yeni şeyleri paraile dayayınca adamlar parası olan adam yakında 150k atarken biz 50k dan ileriyi göremicez bumu değişmez olan resmen parası olan oynasına dönüyo oyun kimse azaldıkca para yatıranlarda yatırmamaya baslıcak lar zaten

18. Sandıktan vudutopu çıkarsa oyuna ilgi artar bence bu uygulama yanlış bir karar oldu .

19. tekir

tekir User

benim görüşüm, sandık yerine etkinliklerde topları aldığımız ruh gibi şeylerle, top kısmına vudu topları konması ama ruh larında o topun özelliğine göre toplanması yani daha önce 2 çeşit ruh varken bu topu almak için 3. bir ruha ihtiyaç olması . Böyle olursa hem npc kesen fazlalaşır hemde etkinlik güllesi büyük önem taşır diye düşünüyorum.

20. Şimdi zorlama yok diyorsunuz parası olan oynasın olmayan almasın peki nasıl oynayayı düşünüyorsunuz hadi söyleyeyim pası olup full 1 seviye vidi topu yapan 60 bin vuracak olmayan 20 bin yani parası olmayan hep batacak bi müddet sonra oyunu bırakacak yada bırakmayazzorlanarak o zaman kimse yazmasını bura ben full batıyorum diye zaten sandıktada çıksa vudu topu 1 senede anca vudu topunu fulleyecek ama 1 sene sonra parası olan 2 .seviye vudu topu yapacak yine batacak parası olmayan ben söyleyeyim neyse kolay gelsin iyi oyunlar...