Yeni Karaborsa

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve Bigpatron tarafından 12 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam Korsanlar

Buradan oyun ve forum kurallarını ihlal etmeden yeni karaborsa hakkındaki fikir ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. Tragula

Tragula User

Paketler indirimli ürünler falan ne zaman gelecek bunlar ?

3. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Selamlar,

Altın savunma ve Altın Saldırı yemlerini elde elde edilemiyor. Vudu topu geliştirmeye şu takas adaletsizliği yüzünden sıcak bakmıyorum.

Duyuruda bahsettiğiniz paketlerin alınması konusu (şayet Para yerine inci ise) açılması halinde yorum yapılabilinir şu hali ile net değil.

Saygılar,

4. Paralı ise bende sıcak bakmiyorum ve almıyorum kolay gelsin:))

5. en azından bırıncı sewıyede belkı bu mantıklı fakat dıger sewıyelerdede aynı sekılde dewam ederse (300*3/2)*5=2250 top gerekıyo kı buda 120 top 177 tl dersek kabaca 18 paketten 3400 tl yapıyo ve buda akla mantıga yatan bı hesaplama degıl lutfen en azondan 2-3-4-5 sewıylendırmede sadece krıstal kullanılsın

6. Kardesim cok haklisin suan 300 tane 1. Seviye oldugu halde 5 seviye yapmam icin 2800 lira harcamam lazim. Ucuk bi fiyat bu. en azindan seviye 2-3-4-5 te inci kristal diger itemler hatta uygun fiyatta yuksetmek icin gercek para kullanilabilir. 3/2 orani cok fazla bi rakam.

7. Bigpatron

Bir oyuncu olarak benim fikrim kristal ve inci almaları daha uygun olurdu ama son kararlar herzaman oyun tasarımcısına ait oluyor. Bir nebze olsun olumlu tarafı vudu toplarını sandıklara koymaları olarak görüyorum. Belki hemen olmaz ama sabırla sandık açılırsa zamanla istenilen toplar temin edilebilir

яoтαsız bunu beğendi.
  8. Bigpatron

Sandıklardan çıkıyor vudu topu. Şuan oyunda inci kasmak kadar kolay birşey yok. Sabırla inci kasar ve onlarla sandık anahtarı alırsanız zamanla vudu toplarınız fullenir.

Sanane_Halil ve ((((ENTEGRE)))) bunu beğendi.
  9. benn hiç Çıkaran Görmedimm Açıkcası Sabatan dır açıorum çıkmadı yeni mi eklediniz acaba ?

10. çıktığından emin misiniz 2 gündür aralıksız topluyom denk gelmedi

11. aynen katılıyorum vudu topu vermiyor

12. Bigpatron

malum içerik hakkında bilgi vermediler. Ts de bir oyuncu loglarını yazmıştı çıkarttığına dair. Daha detaylı inceleme yapmam lazım herkesi kandırmak amaçlı yazmış olabilir. Şayet böyle birşey yaptı ise amacına ulaştı :)

13. Bigpatron

2015-06-12 01:23:44Usermessages_logbook_warmap:rewardAmount: 2
    Label: Admiral's cannon

Admiral topu çıkarmış ismini vudu yaparak TS ye atmış uyanık arkadaş! Ama sandıktan çıkma ihtimali kötü fikir değil bence, merkez ekibe ileteceğim bu fikri.

KuzenlerSonOsmanlı ve яoтαsız bunu beğendi.
  14. abi sen o fikirden önce su 205 topa kadar inciyle oldu artık 50den sonrası eskiden ne güzel altınla teklif verioduk nasıl dizicez biz onca şeyi daha top dizmeside var adaleti geri istiorum lütfen

15. Ya adminim sizi nasıl kandırdılar ya:)Neyse olur böyle durumlar:D

mehmet~baba~7 bunu beğendi.
  16. Tragula

Tragula User

Bence laf ağızdan çıkmışken bence de merkeze iletin :) Hiç fena fikir değil vudu topunun sandıktan çıkması.

17. Bigpatron

Her ne kadar adminde olsam sonuça bende bir oyuncuyum ve herşeye erişimim yok malesef. :)

18. Bigpatron

Elbette ileteceğim '' isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara '' diye bir laf vardır şansımızı deneriz en azından :)

Ulti[Đ~ђ]Mate, яoтαsız ve HÜMA~*~ bunu beğendi.
  19. HÜMA~*~

HÜMA~*~ User

Eyv bigpatron bigsin harbiden :D

20. 2250 top 5 sewıye ıcın buda en ıyımser hesaplama sız nasıl sandıktan jasıcaksınız bu topu gercekten cok komıksınız :D