yeni kaptan sistemi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve kaptan_bilek71 tarafından 10 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seafight yi akıcı kolay bir şekilde oynama adına ve oyuncuyu oyun oynarken sıkmayacak bir önerim olacak. Yeni kaptan görevlendirme kaptanı çıkarılmasını talep ediyorum. Bu kaptanı aylık satın alıp günlük görevleri ve bonus haritaları online süresi içerisinde yapacak bir kaptan çıkarılmasını talep ediyorum. İyi çalışmalar @ShaDe. @Bigpatron @Star o_O

2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Sizlerin fikrileri bizler için önem arz etmektedir. Dolayısı ile tabiki bu değerli önerinizi ileteceğim.

Saygılarımla.

3. bot kullanımınıda düşürecek bir fikir inşallah en kısa zamanda gelir.:cool::cool:

4. Bırakın kaptanı adaları falan filan. Bot kullananların kastıkları silinsin. adam 2 milyon orikalkum kasıyor. 7/24 bottalar debuf almıyorlar. hadi aldı diyelim. tp si siliniyor. sen adamın tp sini silsen ne olur. kimin bot olduğunu herkes biliyor taramaya gerek yok.. bot kullananlar tespit edilip kastıklarının silinmesi gerekli. ep si tp si vs. silinse ne olacak ne kadar saçma.. daha dün oyuna başlayan adamlar fulleniyor. biz yerimizde sayalım. oh ne ala mualla..

5. Selamlar,
    Bir zamanların en büyük oyunlardından olan Knight Online'da da çok bot sorunu vardı.
    çözüm olarak oyun kendi botunu kendi yapıp legal olarak sattı. online yada offline olarak bu botu satarsanız en azından eşit bir şey yapılmış olacağı kanaatindeyim.

çünkü bot kullananların hepsi banlanmıyor. korkan da bot kullanmıyor.
    eşitlik yok, adalet yok.

Sonuç: Seafight kendi botunu kendi satsın.
    Savaşacak zaman kalsın.
    @Bigpatron
    @Star
    @-LegenD-

6. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Bunun teklifini verdim ben daha önce. Konu anında kapatıldı ve asla denildi. Yani imkansız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.