Yeni Kaleler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *-*-*Asi61*-*-* tarafından 1 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. S.a öncelikle herkese kolay gelsin yeni kaleleri yapan kişilerden kaleler hakkında bilgi almak istiyordum kale özelliklerini okumakla cokta anlamadım acıkcası o yüzden ilk etapta hangi 3 ünü yapmak mantıklı bi sormak istedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

2. aynen yav önerisi olan yokmu

3. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a hayırlı cumalar arkadaşlar
    şifa veren dokunuş.........atılan şifa güllesinin daha fazla tamir yapmasını saglar
    ürpertici temeller............kabuk kırıcı ile kalelere daha fazla sıkar
    zehirleyicinin laborutavarı.. buz tipi gülle ve fosfor güllesinin hasarını fazlalaştırır
    büyü geliştirme...............buz gülle çeşitleri..kalp kırıcı..vudu güllelerinin rakibe daha fazla vurmasının etkisini arttırır
    dev yangın.....................havai fişek çephanesine ek hasar kazandırır
    vudu güçlendirircisi..........vudu gülle çeşitleri ve ruh güllesi hasarını fazlalaştırır
    tersane marangozu 4 seviyeye kadar direk genişletmesi.... 5. seviye gemi figürü...6. seviye ek yelken alırsınız

teskl iyi oyunlar arkadaşlar