Yeni Kaleler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Yeni kaleler nezaman güncellenecek.Bunu soruyorum çünkü pazar indiriminde hesaplama yapıp yer açacağım.Misal 10 k inciyle açılacak kale yetenekleri mevcut.ilerisi kaç k inci olacak ve indirimle neye düşecek ada indirimi çıkmadan öğrenirsek iyi olur.teşekkürler şimdiden.

2. Bence indirim olsun da nasıl oluyorsa olsunn :)

3. ada indirimiyle ne alakasi var anlamadim ama saniirim diger kaleler gibi olur fiyatlari 20k 40k 60k 80k 100k slot gelistirme icin ( sadece tahmin)

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Güncelleme derken? Pazar indiriminin kalelerde bir etkisi olmaz. Kale indirimi %25 indirim sağlar.

Son düzenlenen: 25 Eylül 2015
  5. Arkadaş kale için gerekli olan bütçeyi ayırmak için şimdiden kalelerin 1/6 2/6 3/6 .. 6/6 ya genişletebilmek için gerekli yükseltme bedellerini sormuş ki bizde merak ediyoruz. İlk genişletme bedeli 10 bin 2. genişletme 20 bin kale indirimsiz olarak. İndirimden kastı kale indirimidir, yakın zamanda o da çıkar umarım:)

6. merak ediyorsunuz ama fiyatları belli zaten :)
    10 20 40 60 90 150

7. BüRKüT*

BüRKüT* User

kale günüyle ilgi bahsetmiştim yanlış yazmışım.10k inci olduğunda kaç inci oluyor 2.,3. ilerlemesini soruyorum.indirimde kaça düşecek bu rakam.genel sss kısmında kaleler ve inci karşılıkları var onu güncellicekmisiniz bunlarıda ekleyerek.misalen yeni slot açma fiyatı nereye kadar artıyor.bilgimiz yok.ordan bakıyoruz ara ara.beyler beyi yazmıştı sanırım.

8. Kale Günü ne zaman gelecek çok merak ediyorum...

9. yazdım ya 10 20 40 60 90 150

10. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

cevaplar için teşekkürler konu kapatılmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.