Yeni Kaleler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tragula tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

aynen çok hızlı alırız adaları :)

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  2. Tershane marangozu şeması ile Dev yangın kaleleri güzel gözüküyor işe yarar :)

3. tamamda siz bunları nasıl biliyosunuz yetkililer neden açıklama yapmıyor?

4. Eskisi Gibi Güzel Ada Savaşları Olur :)

KAFADAR.1 bunu beğendi.
  5. ne zaman çıkacak yeni kaleler :)

6. 6 Milyon İnci Neyine yetecek bunların ki ben etkinliğe fazla giremedim herkes 9-16 Milyon Arası inci yaptı Gemisinde.. :/

7. '' DoT '' Nedir ?

8. damage over time

9. Vuruşlar Kısalacak mı yani ?

10. hayır ya, fosforun buzun vs vurduğu ekstra süreli hasar demek o

11. bazlarının ne işe yaradığını çözemedim bilen varsa yazabilirmi?

12. Kuantum

Kuantum Guest

Vudu Güçlendirici => Vuduya fazla vurmamızı sağlıyor.
    Gölge Efsunu => Buz yanığı/kalp kırıcı gibi cephanelerin size karşı atışlarda dondurma/sersemletme şansını düşürüyor.
    Şifa Veren Dokunuş => Oyuncuya/Kulelere atılan maksimum şifayı 12bin arttırıyor yani 24000 şifa atabilirsiniz.
    Ürpertici temeller => Kabuk kırıcı cephanesinin temel hasarını kulelere karşı %60 arttırıyor. Kulelere karşı 75 hasar yerine 120 hasar veriyor.
    Zehirleyicinin Laboratuarı => Buz yanığı/Fosfor/Ahtopot zehri gibi güllerin yanma hasarlarını yükseltiyor.
    Büyü Geliştirici => Buz yanığı/kalp kırıcı gibi cephaneleri sıkarken dondurma/sersemletme ihtimalini yükseltiyor.
    Tersane Marangozu Şeması => Seviye 6 da geminize 12 direk slotu, 1 Yelken slotu ve 1 Gemi figürü slotu açmaktadır.
    Dev Yangın => Havai Fişek cephanesi sıkarken buz yanığı/Fosfor cephanesi gibi yanma hasarına yok açıyor.

H€RO-38™155 bunu beğendi.
  13. yumi

yumi User

gemi figürü şu an max 2 tane mi oluyor?

14. Tragula

Tragula User

Kaleyi açarsanız max 2 tane olucak.Ayriyeten yakında oyuna 3 tane yeni gemi figürü eklenmesi düşünülüyor.O yüzden böyle bir kaleyi oyuna getirmiş olabilirler.

15. yumi

yumi User

biri kesin paralı olur.

16. 1 tanesi hız verir
    2.si tanesi isabet olasılığı verir

bu arada max top kapasitesi +10 artar

3.sü de isabet olasılığının 2 katı kadar kaçınma şansı verir vuruşlar yine rakiplere aynı kalır fazla gülle gider :) :)

17. Tragula

Tragula User

Emin değilim ama bir yerden duyduğum kadarıyla yeni 3 figürden biri +40 hız biri +10 top yeri bir diğeri ise oyunculara karşı +%5 hasar olacakmış.

18. -KadirAk-

-KadirAk- User

gizli hasar ne işe yarıyor

19. Tragula

Tragula User

Gizli hasar dediği adamın vudusuna zehir gibi bir fazladan bir hasar veriyor olması lazım.