yeni kaleler 3

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yumi tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yumi

yumi User

2. gizli hasar etkisi galiba atıyorum 50bin attın ama adamdan 55bin düşüyor
    dotta ise mesela 4 kere 15 sıkan ahtapot +1,5 dot ile 4 kere 16,5 sıkıyor yani toplam hasarı 120den 126 ya çıkıyor

bunları tabiki yabancı forumdan öğrendim
    detaylı bilgiyi yine ben vereyim bu forumda http://www.bigpoint.com/seafight/board/threads/new-castle-slots.153392/

3. ayrıca bu da çok önemli bi bilgi mesela
    Wildfire Gives Flare Ammunition a DoT Dots tick x1 x1 x1 x2 x2 x2
    (DAMAGEOVERTIME) Damage damage +1 +2 +3 +3 +4 +5
    Starting stats (interval 4 secs, 1 tick)

4 saniyede 2 kere 5 vuracak havai ve hasarı 85 olacak :)

4. yumi

yumi User

verdiğiniz linkteki bilgileri okumuştum zaten. zaten o serverde oynuyorum. ve o forumu da takip ediyorum . ingilizcem de iyi. ama oradada açıklayıcı bilgi yok. ekstra hasarı %xx arttırır yazsa anlıyacağım da 0,25 dot ne demek ? sizin dediğiniz gibi olsa artış çok az ekstra hasar için. +1,5 te %10yapar sizin hesaba göre. olabilirde tabiiki ama sonuçta gereken cevap 2 kez verilmedi ve oyuncularda net bir cevap isterler. yinede teşekkürler.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Dot = damage over time. Yani sizin anlayacağınız dilde, buz güllesi, fosfor güllesinin verdiği ekstra hasardır