Öneri Yeni Kale ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Keleş tarafından 22 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Nasıl ?

1. Evet Güzel Düşünce

oy sayısı 4
    40,0%
  2. Hayır Berbat Bir Düşünce !

oy sayısı 6
    60,0%
  1. Keleş

Keleş User

Merhabalar Benim Size Bir Önerim olacak.

Efsanevi Kale isimli yeni bir kale olsa çok iyi olur içindeki şeyler hem normalinin 3 katı pahalı olur hemde alıncak türden olur .

ben birkaç tane düşündüm.

Mesela : İsim Yok

1. seviye = %2 kaçınma şansı
    2. seviye = %3 kaçınma şansı
    3. seviye = %4 kaçınma şansı + 25 fazladan korsan alanı
    4. seviye = %5 kaçınma şansı
    5. seviye = %6 kaçınma şansı + npc lere oyuk gülleyle % 15 daha fazla hasar verme (Saçma Gibi :/)
    6. seviye = %10 kaçınma şansı + %20 daha az donma (iyi olur :D )

Tanrıçanın Lütfu :
    1. seviye = %5 elit cephaneyle daha fazla hasar (Oyunculara %2.5)
    2. seviye = %6 elit cephaneyle daha fazla hasar (Oyunculara %3)
    3. seviye = %7 elit cephaneyle daha fazla hasar (Oyunculara %3.5)
    4. seviye = %8 elit cephaneyle daha fazla hasar (Oyunculara %4)
    5. seviye = %9 elit cephaneyle daha fazla hasar (Oyunculara %4.5)
    6. seviye = %12 elit cephaneyle daha fazla hasar + 3 top yeri (top yerinde 7 yazması biraz tuhaf :D)

1. seviye = Pet Özellikleri Engelleme ( başkalarının vuruşunu veya hasar önleme özelliğini yoksayabilir (Programcılar İçin Zor Olabilir .)
    2. seviye = %2 daha az hasar alma
    3. seviye = %3 daha az hasar alma
    4. seviye = %4 daha az hasar alma
    5. seviye = %5 daha az hasar alma
    6. seviye = %10 daha az hasar alma

gerisini düşünüp eklicem .

fiyatları ilk slotta 30 k inci karşılığı sonrakilerde 3 kat artarak devam edebilir .
    ayrıca ilk slot açım bölümü 950 bin inci istiyebilir

niye bu kadar pahalı olmasını istediğimi kalelerin en baştaki adından anlayabilirsiniz :D

Son düzenlenen: 22 Ocak 2016
  2. Gerek neki ne demek arkadasim bu oyun geliaip bi amc vermesigi surece sogumaya birakmaya deqsm edecegiz gullerimiz tonla savas puanimiz uctu gitti kale yetenek full 70 k kristalim var ve gelistirmek icin bir seyler sart. Bu tur ne gerek varki diyip fikri kucukseme. Yerine yardimci olacak veya daha mantikli aoylw olur soylerseniz cok daha iyi olur

3. gerek ne ki demek gerek yok fikrine katılmıyorum demek. illa kendi fikrimi ortaya atmam da gerekmiyor.
    gemiler geliştikçe oyunun zevki azalıyor bunu anlamanız için daha kaç yıl gerekli?
    varsa 70k kristalin en güçlü gülleden milyonlarcaalmaya devam edebilirsin karaborsadan.

4. #Çakır

#Çakır User

aslında güzel

5. şu 70 yeteneği ben bi yapamadım gitti yeni yetenek ve kaleler gelirse ben herhalde sadece artık özel haritada gezerim:)

6. Millet daha yeni kalelerini fulleyemedi sen yeni kale diyorsun yavaş az :)
    Kaç yeteneğin varki çok takmışsın 70 yeteneğe :) merak ettim. bendede 57 yetenek var 60 yapsam şuan yeterli

7. 61 yetenek var ancak çoğu gemi 70 yaptı bi ben yapamadım sanıyordum:))