Öneri Yeni hesapmı açmalıyım?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «≈0kéânô§~Tя≈» tarafından 17 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar en son 2011 yılında oyunu bırakmıştım sanırım.Şimdi geri dönmek istiyorum ancak oyun tamamen değişmiş? Eski hesabımdan devammı etmeliyim yeni hesapmı açmalıyım sizce arkadaşlar? Eski hesabım TR3 sunucusunda.
    Seviye:6
    Tecrübe:118022
    Elit Puan359111
    19k civarı inci var
    Biraz milattan önce kalmış gibi gelebilir :D öyle zaten.Ne yapmam hakkında fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar bırakıp yenimi açayım bundan devammı edeyim?

2. OutLaw_07

OutLaw_07 User

yeni hesaptan çok bir farkı yok zaten ama yine de açmak istiyorsan sen bilirsin :)

3. yeni hesap açma devam et

4. *j*j*

*j*j* User

bence sakin bir server da yeni hesap aç paralı parasız bi kaç aya rahat geliştirirsin gemiyi.tabi yinede senbilirsin :)

5. açmadan devam et bence ne gerek var :)

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Lvl iniz yüksek ise baştan açıp 5 lvl gemi yapın bence.

«≈0kéânô§~Tя≈» bunu beğendi.
  7. Aslında seviyem o kadar yüksek değil seviyem 6 Bundan devam etsem daha iyi olucak sanırım teşekkürler :)

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Ama acemi korumasi admiral sinc bunlar 5 lvl e kadar haberiniz olsun :)

9. Valla orasıda var dün birisi geldi 3 attı 40k 40k :D yeni hesap açarsam inciler falan gidicek ondan şey yaptımda yeni açayım madem çok kararsız kaldım :D Hangi serverde başlamamı önerirsiniz?

10. ●ђр●

●ђр● Guest

int 11 serveri yeni açıldı geçtiğimiz aylarda orada başlayın bir de o sizin sahip olduğunuz 18bin inci vs artık hiç önemli değil emin olun bir etkinlikte onlarca katını kasarsınız onun.

11. Çok teşekkür ederim son bir soru daha sorayım başlangıç kitlerini falan almalımıyım

12. ●ђр●

●ђр● Guest

işinize yarayanı alın tabiki eğer para yatırmayı düşünüyorsanız, yeni gemi açıp kasmaya çalışırken 20 liraya 50 amiral topu 100bin buz yanığı almazsanız saçma olur.

13. Başlangıç paketlerinin hepsini alayım madem teşekkürler :) Karaborsa değişmiş sanırım benim oynadığım zamanda böyle değildi şimdi açık değil belli tarihlerdemi açılıyor?

14. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne kadar para vereceğinize göre cevaplar değişir. Başlangıçta inci kasmanız zor olacağı için 10 liralık mürettebat paketinde vudu rahibi var o işinizi görür, 20 liraya da dediğim silah paketini alırsınız, en önemlisi de bir 20 liraya 3 aylık pırıltı katlayıcı.

15. ●ђр●

●ђр● Guest

Karaborsa ise sürekli açılmakta merak etmeyin her etkinlik açılıyor.

16. Şuan başlangıçta 100/150 lira kadar yatırmayı düşünüyordum ama ne şekilde yatırım yapmam gerektiğini bilmediğim için kararsız kaldım.

17. ●ђр●

●ђр● Guest

Buyrun konu açık kalsın herkesten öneri alın :)

18. Teşekkürler sayın moderatörüm :)

Yağmacı Kutusu
    Bir korsan olarak kariyerine başlaman için gereken her şey Yağmacı Kutusu'nda var.
    - 1 Kanlı Diş
    - 90 adet 30 Kiloluk Top
    - 2500 Kristal
    - 50.000 Havai Fişek Cephanesi
    - 300 Çelik Zıpkın
    - 1 adet 2. Seviye Vudu Rahibi
    - 30 Agwe Tılsımı
    - 50 Kereste Kiriş
    - 1 adet 2. Seviye Dümenci
    Silah Paketi
    Açık denizlerde korsanlık yolculuğuna çıkman için bu paket gayet uygun.
    Sadece 19,90 TL ile düşmanlarının ödünü koparabilirsin!
    İçeriği:
    - 50 Amiral Topu
    - 100.000 Buz yanığı cephanesi
    Gemi Paketi
    Gemisiz bir korsan, sudan çıkmış balık gibidir.
    Elini çabuk tutarsan sadece 9,90 TL karşılığında denizler kralı olabilirsin! Bu kampanyayla fazladan birkaç şey daha senin olacak. Demir alın!
    İçindekiler:
    - 1 Savaş Gemisi
    - 1 adet Daedalus Gemisi
    - 1 adet Sea Hawk Gemisi
    - 15.000 İnci
    Mürettebat Paketi
    Mürettebatsız bir kaptan neye yarar?
    Sadece 9,90 TL karşılığında, kendi mürettebatını kurup yedi denizin efsaneleri arasına girebilirsin!
    İçindekiler:
    - 1 Topçu
    - 1 adet Seviye 2 Dümenci
    - 1 adet Seviye 3 Marangoz
    - 1 adet Seviye 2 Vudu Rahibi
    - 30 Miço

Bu paketlerden hangisini almalıyım arkadaşlar ve yanında ekstradan almam gereken şeyler nelerdir yanıtlarsanız sevinirim :)