Yeni Hesap Açılımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -Tequila96- tarafından 27 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Bu hesap çok eski bir hesap ve ben yeniden başlamak istiyorum. Yeni bir üyelik oluşturmaya çalışıyorum fakat olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

İyi forumlar.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Nasil bir hata aliyorsunuz ki kayıt olurken?

3. Modum hiçbir hata vermiyor. Bir dünya saçma isim verdim kendime fakat hepsinde bu kullanıcı adı kullanılmaktadır dedi.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Çok basit isimler yazıyor iseniz daha önceden alınmış olunması normal. mehmet123 falan tarzı nickler kullanmak istiyorsanız kabul etmemesi normal mesela ..((mehmet123)).. tarzı şeyler deneyin

5. Sevgilim ve ben kendi adımı yazıp kafadan bir sayı giriyorum. Birileri bu ismi almış olabilir mi sizce de ? :D

İsteğiniz üzere şekilli olarak ismimi yazıp sonuna - koymuş olmama rağmen değişen bir şey yok.

Düzenlendi...

Son düzenlenen: 27 Ekim 2016
  6. ●ђр●

●ђр● Guest

Desteklenmeyen karakter olabilir mi yazdığınız nickte :) Normal nickler deneyin daha sonra profilim kısmından değiştirebilirsiniz nickinizi.

7. Hiçbir şey olmuyor ne denediysem olmuyor. Aklıma gelen tüm saçma nickleri yaptım kabul etmiyor. Şifremi unuttum kısmına gelip öyle denedim böyle bir kullanıcı yok diyor. Maile bakıyorum gelen bir şey yok. Kayıt diyorum olmuyor. Ben daha oyuna yeni hesap açarken sıkıldım oyunu oynamak istemiyorum bu nasıl bir sistem ya.

8. mamı_55

mamı_55 User

Muhtemelen anlık kesintidir. Yarın tekrar deneyin düşüncem.

9. ya sabahtan beri deniyorum nasıl bir anlık kesinti sinirlerim bozuldu ya bütün saçmalıkları denedim o formu süs diye mi koydular ya. bi oyun oynayalım dedik içine ettiler ya oynamıyorum uzak kalsın ya

10. mamı_55

mamı_55 User

Allahın sevdiği kuluymuşsun ne diyelim :)

11. kardeş mail hesabını kontrol et eskiden kalan hesabın varsa onla oyna

12. onu da yapmıyor sayfaya bağlanmıyor kesiyor bağlantıyı

13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kimsede bahsettiğiniz şekilde bir sorun yok. Oyunun size özel olarak sorun yapmasıda imkansız. Bilgisayarınızda antivirus vs program varsa kapatıp deneyin belkide program engelliyordur siteye bağlantıyı.

14. kusura bakmayın ama bişi takıldı fotoda
    diyorsunuz ki sevgilim ve benim ismi nick yapacam demişsiniz? doğrumudur ?
    ama nike bakıyorum eyüp-ayhan ??? bu nasıl oluyor onu anlamadım

15. mamı_55

mamı_55 User

Bende ilk önce yanlış anladım da altta diyor ki isteğiniz üzere şekilli olarak ismimi yazıp - koydum :)

16. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Ayhan isminde bir çok bayan mevcut sadece erkek ismi olarak kullanılmıyor. Kaldıki bir başkasının tercihleride kimseyi alakadar etmez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.