YENİ HARİTALAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -onur824- tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Her haritadan 5 tane olsun mu?(toplam 100 harita)

1. olsun

oy sayısı 100
    46,7%
  2. olmasın

oy sayısı 94
    43,9%
  3. benim için farketmez

oy sayısı 20
    9,3%
  1. -onur824-

-onur824- User

selam , konu aylar sonra tekrar güncel.

2. 5 değilde 4 daha mantıklı

3. nerelerdesin topram yaw varmı bi gelişme açılacakmı banlar:)

4. Evet yeni haritalar gelsin burçak npcler kristal versin yada yeni kristal özel haritalar çıksın sayın adminim bizimde düşünün binlerce kristali nasil yapacaz ...

5. şuanlık haber yokda america serverinde çoğu kişi kristal katlamış, gemileri kapatmamışlar İnciyi eksi'ye çevirmişler :S

Son düzenlenen: 9 Temmuz 2015
  6. özkantr

özkantr User

yasa dısı programla yapıldıysa kapatılması %100 gereklıdır aksı taktırde suan harıtadan banlananların hakkı yenmıs olacak. adaletsızlık olacak

7. yasa dışı programla kristal katlamışlar sadece gemiler eksi inciye dönmüş bu oyunda adalet nezman olduki :)

8. Barut66

Barut66 User

oyunda oyuncu yok 20 harita bile fazla haritalar daha farklı olsa daha ii olur bence

9. Kristal veren yeni haritalar çıkmalı binlerce kristale ihtiyaç var kolay gelsin:))

10. OSMANLI

OSMANLI User

Artık yeni sınıflar ile berâber leveller de gelsin. Oyun iyice tekdüzeliğe sardı. Bir heyecan gelmeli. Son eklenen sistem de oyunun gidişatına bir çâre olmadı. Sürekli ama sürekli para endeksli politikalar yürütüleceğine anketlerinde de gördükleri durumu frenlemek amacıyla bir ân önce yeni haritalar konusu öyle veya böyle uygulamaya geçirilmeli.

-onur824- bunu beğendi.
  11. ora amerika kapatmazlar

12. -onur824-

-onur824- User

kristal için npc'lerden ve pırıltılardan kristal çıkma oranı artırılmalıdır.aynı zamanda yeterince kristal veren yeni bonus haritalarda oyuna gelse fena olmaz.

13. -onur824-

-onur824- User

mesela nasıl daha farklı olsun?

14. -onur824-

-onur824- User

Selamın aleyküm ,

teşekkürler.

15. OSMANLI

OSMANLI User

Aleyküm selâm. Rica ederim.

-onur824- bunu beğendi.
  16. -onur824-

-onur824- User

selam ,

konu güncel.

17. -onur824-

-onur824- User

konu güncel.

arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.

18. selam ,

konu güncel.

19. selam

konuyu okudum.seafight reklam yapsın oyuncu kazansın sonrada haritalar , adalar için artsın diyorsunuz.eğer seafight yeterince oyuncu kazanırsa bu dediğiniz olabilir.

20. -onur824-

-onur824- User

selam ,

konu güncel.bu fikrin şu anda oyuncu azlığından dolayı gerçekleşmeyeceğini bende biliyorum ama ilerleyen zamanlarda oyuncu sayısı artarsa gerçekleşecektir.