YENİ HARİTALAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -onur824- tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Her haritadan 5 tane olsun mu?(toplam 100 harita)

1. olsun

oy sayısı 100
    46,7%
  2. olmasın

oy sayısı 94
    43,9%
  3. benim için farketmez

oy sayısı 20
    9,3%
  1. kasılmak için :D

2. -onur824-

-onur824- User

dün sınav yaparken sen geldin.keşke dün batış anını fotoğrafa çekseydim.

kaslımaya gelince elbette kasılacağız ama birisi saldırdığında biz savaştan kaçmıyoruz.savaş olmadığında kasılıyoruz.

3. özkantr

özkantr User

arkadasım harıtalar su anda zaten bos . harıtaların ıslewsellıgı artırılmalı. o zaman ıyı olur

4. -onur824-

-onur824- User

arkadaşım başka filolarında adası olmasını istiyoruz.hem haritaların işlevselliği artırmak içinde birşeyler yapılabilir bundan başka.haritalara daha fazla gemi için bu oyun reklamını farklı internet sitesinde yapabilir.ya vallahi ben bu oyunu floridaya.com'da satranç oynarken buldum çok fazla reklamı yapılıyordu o zamanlar bu oyunun.

5. -onur824-

-onur824- User

konu güncel.:cool:

6. -onur824-

-onur824- User

selam ,
    konu güncel

7. Arkadaşlar bunun için 5 lvl altı için etkinliğin bir anlam ifade etmesi lazım veya daha farklı bir sistemde olabilir... alt lvllerden oyuncu gelmediği sürece sadece olan oyuncularla oynarız...

8. -onur824-

-onur824- User

ben diyorumki seafight reklamlarını yaparsa 5 level üstüne çıkacak kişi sayısıda çok olacaktır.

9. haritaların ilevselliği nasıl artacak onu okudukta yeni başlayan oyuncularla artacak... yoksa senin dediğine bir şey demiyoruz ki... ama yeni başlayan oyuncu iki gün sonra bırakıyor yani alt leveller için biraz ekstra avantajlı hale getirmemliler. bu arada benim gemimde full ve 15 lvl olmasına rağmen bunu söylüyorum..

10. -onur824-

-onur824- User

selam , konu güncel.

11. -onur824-

-onur824- User

alt seviyedeki oyuncular içinde dediğin gibi bir geliştirme getirilebilir oyuna.ama benim dediğim seafight'in reklamı yapılırsa oyuncu sayısı büyük oranda artacaktır.oyunda onları geliştirecek filolarda kurulursa hiç bırakmazlar.

12. Reklamın amacı da yeni oyuncu çekmek değil mi ? ama yeni oyuncu geldiğinde en azından bir kaç ayda toplarını fulleyemezse bırakıp gidiyor... Benim dediğim en azından iki üç etkinlikte alt seviyelerdeki oyuncular toplarını fulleyebilsinler... Ki gelen oyuncu iki gün sonra oyunu bırakıpta gitmesin.. Ben 2012 de ilk başlamıştım oyuna ve gelip oyuna başlayıpta giden bir sürü oyuncu gördüm.... Alt leveller için 3-5 inci veren şeyler koyacaklarına onlar için daha sağlam şeyler koyabilirler.... özellikle top gülle çıkan batıklar onlar için iyi olacaktır... ARtı adamın sadece topları var bi etkinlik npc sinin 20.000.000 canı var nasıl kesecek bana mantıklı bi açıklama verin!!!! Adam herhalde 1 gün boyunca pc nin başında bekleyecek ki bir npc kessin :D ya şaka mısınız siz diyen hiç mi kimse yok :D valla ben yeni oyuncu gelmesi için 5 lvl ve altı için etkinliklerin ve npc lerin bir anlam ifade etmesi gerektiğini düşünüyorum... Yani yeni maceralara düşüleceğine tkinliklere özen gösterilsin..

13. -onur824-

-onur824- User

oyuncu toplarını birkaç ayda fulleyebilmek için haritalardaki pırıltılar ve verdikleri içerikler iyi bir şekilde düzenlenirse oyuncu toplarını fuller.etkinliğe gelince etkinlik için söylediklerindede haklısın.alt level oyuncular için çok kar veren etkinlikler olmalı. oyuncuyu oyuna bağlayacak şeyler olmalı.2012 yılında oyunu bırakan oyuncu sayısı dediğin gibi gerçekten çok fazlaydı neredeyse tanıdığım bütün oyuncular o yılda oyunu bırakıyordu , tüm filolar yıkılıyordu.ve dediğim gibi yılda bir kere eski seafight'e çok benzeyen bir etkinlik yapılmalı.böyle olursa oyuncu toplarını fulledikten sonra hem oyuna bağlı kalacaktır oyunu çok oynayacaktır hemde bu seafight'in yararına olacaktır çünkü oyuna para verecekler çok fazla olacaktır.tabii ki çoğu toplarını fullemeden oyuna para vermezler yada top fullemek için verirler.sonrası ise hem seafight açısından iyi hemde oyundaki oyuncular açısından.

14. Onur onu bunu bırakda son bir ayda sizin servere daha önce hiç bu oyunu oynamamış kaç kişi başladı... Hatırlarsın eski oyuncuysan 2012 yılında ben daha başlamadan önce 5 lvl ler bi etkinlikte toplarını fullemişler... ama dikkatini çekerim sadece 5 lvller... Zaten amiral topunun elit seviye dışında ve idare edecek derecede vuruşları dışında pek bi özelliği kalmadı... Millet 5. seviye 30 luk ve full vudu topu yaptı gemilerini... yani alt leveller için yılda iki veya üç defa böyle güzel bi etkinlik yapsalar iyi olur... Tr serverleri hariç global serverlerde oyuna başlayan oyuncu yok... Topları fulleyemeyen kale için inci toplayamayan adam oyuna devam eder mi? en basit olanı top mevzusu zaten... Kale slotlarını açmak var bide... Bana göre bu ihtişamlı benzeri kutular her zaman durmalı... Zaten bir çok yeni oyuncu bu paketlerden alıyor... Tamirci alıyor abanoz alıyor fildişi alıyor bokor kutusu alıyor vudu topu alıyor pazar indirimi alıyor katlayıcı alıyor viplik alıyor... Gülle alıyor... tasarım alıyor vs vs. sence de her şeyi para yapmanın bir anlamı var mı? oyuna başlayan bir oyuncu her türlü oyuna para yatırıyor zaten... Yani demem alt levellere yeni oyuncular gelirse hem bizim aramıza yeni oyuncular katılır hem de seafight kazanır... Sayın Bigpatron umarım bu fikri gözönüne alarak yeni etkinlikleri belirlersiniz.. Benim lvlimi soracak olursanız 15...

-onur824- bunu beğendi.
  15. -onur824-

-onur824- User

söylediklerinin çoğunda haklısın böyle etkilnlikler olmalı ama tüm topları 1 etkinlikte fullemek saçma.o kadar karlı olmamalı.diğer herşeyde haklısın.:)

16. dediğim bir etkinlik değil zaten 2-3 etkinlik diye yazdım ilk yazımda :D :D

-onur824- bunu beğendi.
  17. -onur824-

-onur824- User

selam ,

konu güncel.

18. Mekanci47

Mekanci47 User

OLMAMALI.Sebep 1:zaten oyunda yeterince insan yok haritalar boş iyicene in cin top oynar. sebep 2 : başka alyanslarada şans tanınır diosun ama güçlü alyanslar gene kendi aralrında savaşır.zayıflara yine tık yok :D sebep 3: aşağı haritalara inmek için baya bi yol gidiyoz zaten şimdi ise birazda zorlanır işimiz.hızlı tren gelirse işler değişir tabi :D ama bir önerim var kardeşim senin demek istediğinle paralel :haritaların boyutları büyütülebilir aynı haritada 1 den fazla ada olabilir......... bu arada yazmışsın o kadar emeğine sağlık hacı,hadi kolay gele

19. -onur824-

-onur824- User

cevap 1: oyun eğer isterse üye toplayabilir birsürü değişik site var internette.o sitelerde reklam verebilir.yeni üyeler için onların yararına olacak etkinlikler yapabilir vb.oyun kurucuları eğer uğraşırlarsa bunu yapabilirler.

cevap 2: elbette yine savaşaklar ama o kadar adayı ellerinde tutmak zordur.hepsini kolay kolay alamazlar.hem yeni başlayıp oyunda gelişen üye olursa o filolara , alyanslara girecektir.(yukarıda dediğim gibi oyun üye kazanabilir)

cevap 3: haritaların mesafesi uzayacak doğru.ama bence buna değecek.

cevap 4: kesinlikle 1 haritada birden fazla ada olmamalı.çok saçma olacak çünkü.eğer olacaksada onlarca küçük ada ve 1 büyük ada olmalı.

20. -onur824-

-onur824- User

selam ,

konu güncel.

KONUYA TAM DESTEK!