YENİ HARİTALAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -onur824- tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Her haritadan 5 tane olsun mu?(toplam 100 harita)

1. olsun

oy sayısı 100
    46,7%
  2. olmasın

oy sayısı 94
    43,9%
  3. benim için farketmez

oy sayısı 20
    9,3%
  1. -onur824-

-onur824- User

sen anlamadın.adalar için için filo savaşları çok fazla olacak oyuncular çok daha fazla oyunu açacak eğer her haritadan 5 tane olursa böyle olacağından %100 eminim.hem şimdi 52 harita var biraz daha artacak daha rahat ve daha zevkli oynuyacağız oyunu.

2. -onur824-

-onur824- User

en azından tr serverleri için gelsin bu sistem tr serverlerinde çok fazla oyuncu var.

3. Bomonti

Bomonti User

ben seni anlıyorumda sen anlıyamıyosun oyunun eski halinden bahsetmişsin önceki mesajlarında o zamanlar 13 leveldi hatırlarsan hem harita azdı hemde oyuncu fazlaydı o yüzden zevkliydi şimdi eskisine göre oyuncu az harita fazla , dahada fazlalaştırılması gereksiz uzun uzun bazı şeyleri yazardımda gerek yok böyle bi düşüncenin gerçekleşme ihtimali %1 bile değil zaten boşa yazmaya gerek yok

≈E≈λĞλΘĞŁU bunu beğendi.
  4. onur, arkadas hakli. olmayacak duaya amin denmez.

CESUR-YÜREK(SÖK) bunu beğendi.
  5. sen dusunmene devam et 75 adası olup pazar ındırımıyle 10 ıncıye belkide 5 ıncıye gelıyo gulleler adamlar kan cıkarır kan adalar ıcın hıcde ıyı olmaz oyun paraya dokuldu ztn suanki durum ıyı ama tabıkı oylar belırlıyo admınler bakıyo hayır gelıcek buna kesın soyleyebılırım

6. -onur824-

-onur824- User

fakat 75 tane ada 1 tane alyansın elinde olmayacak ki?şimdi hepsi 1-2 alyansın elinde.çünkü 75 tane adayı ellerinde tutmaları zordur ve herzaman ellerinde tutamazlar 75 adayı.

7. olay öyle değil işte indirim en fazla %40 oluyor :D beleşe gülle imkansız

8. -onur824-

-onur824- User

arkadaşlar bu yeni haritalar eklenirse tüm adaları elinde bulunduran alyans dışındaki herkes bundan yararlanacak.hem 100 harita çok fazla değil.şimdi oyunda 52 harita var ve haritalar kalabalık.biraz rahatlarız 100 harita olursa.şu anda oyunda 34 adalı harita var 75 olacak işte filoların bundan yararlanması neden hepinizin gözüne batıyor anlamıyorum ki.

9. olsada olur olmasada umrumda değil exşına rakip batırmaya bakarım

10. özkantr

özkantr User

arkadaş şu anki haritalar dolmuş taşmışta daha fazla harita olsun dıyorsunuz. :) bırakın ışınıze bakın. kraken haritası geri acılsın dıyosanız acılsın ona vardım baskası gerekmez

11. -onur824-

-onur824- User

kraken haritası açılsın evet.ama normal haritalarda çoğalsın.

12. -onur824-

-onur824- User

rakip batırmak istiyorsun.eğer yeni haritalar açılırsa filo savaşları adalar için çok olacak ve istediğin kadar savaşabileceksin.

13. sende kalabalık olmayan servere git kardeş bizim server için idael 20 harita

14. -onur824-

-onur824- User

20 mi?oyunda tam 52 harita var ve bu haritalar servere yetmiyor.server çok kalabalık.bari bazı serverler için çıkarsınlar.yada yeni serverler açsınlar.

15. -onur824-

-onur824- User

konu güncel.adminler fikri ilettiniz mi acaba?

16. -onur824-

-onur824- User

adminler , sizinde fikirlerinizi bekliyorum fikirleriniz nedir Bigbatron , =Beylerbeyi= ve diğer adminler ve oyuncular lütfen fikrinizi yazın.düşüncenizi belirtin.

17. Yüzlerce Fikir Gördüm Duydum Bu Kadar Saçmasına İlk Defa Rastladım.

18. cok gereksiz bir konu zaten oyuncu az bu korsan oyunu bulundunuz harıtanın degerını bılıceksınız kı kasılacaksınz sız ıstıyorsunuzkı yuksek lvl gemıler bızım harıtalara gelmesın batmayalım zaten oyunun amacı o batmak batırmak bır seylere egemen olmak 34 adayı alan alyans 75 adayıda alır alyans sıstemı ada ındırımı oldugu muddetçe olacaktır bnce alyans sıstemı guzel en azından taraflar belli harıta artsın dıcegınıze oyunda daha cok strateji ısteyen oyunda bazı seylerı zorlaştıracak fıkırlerle konu acılmalı

19. -onur824-

-onur824- User

mesela ne gibi şeylere konu açılmalı?he 75 adayı alamazlar alsalarda ada indirimi en fazla %10 yani 75 adanın ada indirimiyle alakası pek yok.

20. -onur824-

-onur824- User

haritaların artması neden saçma?