Yeni Güncelleme Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 27 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **PUSU**

**PUSU** User

forum moderatoru olmussunz ama gemı cekıcılerın kulelere verdıgı hasarın farkında degılsınz korunacak yada batıralıacak gıbı degıl.Gonderılen her gemı cekıcı ıcın gemıler teker teker boşalacaktır bu da seafıghtın işine gelecektir.GİŞ kurallarını mecbur kabul ettımız ıcın elımızden pek bısı gelmez ancak sıkıntılarımızı buraya yansıta bılırız...

2. Adalar güç göstergesidir indirimi kimsenin umrunda degil orada bizim emegimiz var uykularımızı verdik umarım tekrar düşünülür bu güncelleme kolay gelsin

3. KARAGÜLLE

KARAGÜLLE User

oyuncuların yaptıgı emekleri boşuna gıtmıiş oluyor birazda oyuncuları düşünün burda parayı sizlere kazandırın oyuncular lütfen dikkate alın bizlerinde biraz düşünün hemn emegımızı boşuna gıdıyor hemde zamanımız sürekli zararımıza birşeyler yapmaya çalışıyorsunz

4. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Öncelikle şunu unutmayın bizde sizler gibi oyuncularız. Oyunda gemi çekicilerinin kalelere nasıl vurduğunu, canlarının ne kadar olduğunu biliyoruz. Ayrıca o gemiler kesilemeyecek olsa level sınavında istenmez. Tüm bu şikayetler yetkililere iletiliyor gereken neyse yapılacaktır.

İyi oyunlar.

5. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Aynı mesajın defalarca yazılması spam olarak değerlendirilmektedir. Bu yüzden sizlere uyarıda bulunuyorum. Tekrar yapılması taktirde işlem yapılacaktır. Bu seferlik yaptırım uygulanmayacaktır.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2017
  6. merhaba

mesajı sonuna kadar okudunuz mu da spam olarak belirtiyorsunuz muhakkak var bir değişiklik .

ıncelersenız sevinirim teşekkür ederim .

7. Arkadaşlar savaş odası demek 100 + gemi demek her gemi 3 snde bir 70 bin ateş ettiğini düşünürsek ( düşük bir rakam verdim ) bir tane 500m dp li gemi bilmemnesinin batması 3.5 dk yani adam başı 22 bin gülle. Arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun ve attığınız 22 bin gülleyle gemilerinizin boşalacağını düşünüyorsanız oyunu boykot etmeden oyunu bırakın. Şuan aslan yürekte 30 saniyede 3k inci kasılıyor yani 10bin gülle bunun 6-7 bini kâr yani 1 tane ada vurmak için giden sisteme kasılacak gülle 2 dk de kasılıyor

8. Flood için özür dileyerek bende bir konuya değinmek istiyorum. Maalesef oyunda ''doldurma gemiler'' mevcut bu gemiler 100lerce milyon cephane en iyi toplar ve taşlara sahip savaş puanı tp si olmayan gemiler bakınca anlaması zor değil tırt bir gemi rütbesi batırınca 5 BP ama kafa kafaya sıkan gemiler. Taçla gönderilen gemiler batırılır gerekirse adalar tekrar alınır benim kafama takılan şey bu doldurma gemilerin taçları bunların maks değer 1 m taçları olduğunu düşünüyorum bunlarla gönderilen sistemler araştırılmalı. Donanma kiralamaya girince o gün içerisinde ki göndermeleri kimin yaptığı nick ve ID olarak yazmalı ve server yetkilileri de bunu kontrol etmeli. 1 gemi gün içinde 8-10 kere gönderemez bunu ertesi gün asla tekrarlayamaz iyi çalışmalar

sabo bunu beğendi.
  9. madalyon02

madalyon02 User

Arkadaşlar cadoc dikmek çok ama çok pahalı olsun . Eskiden de pahalıydı o zamana göre . Gemi çekiciler gerek kalmaz ve 7-24 savaş olur eskisi gibi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.