Yeni Güncelleme Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve erzincanli24 tarafından 27 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim görüşüm bu yeni gelen güncellemede ada alımında istenen taçın kişinin kendi gemisinden gitmesi olayı kötü olmus gemiden gitmesi yerine donanmadan isterse daha iyi olur diye düşünüyorum

2. D3Li_OnR

D3Li_OnR User

Bu oyuna yeni başlayan ve para yatırmayan birisinin gelişmesi gerçekten emek ve zaman isteyen bir şey. Bunun yanı sıra gelişmesi için onlara uygun ne etkinlik veriliyor ne de harita sunuluyor. Tek yapabildikleri katlayıcı alıp pırıltı toplamak ve sizde adaların etrafında çıkan ve ada oyuncularına büyük yarar sağlayan pırıltıları kaldırıyosunuz. Söyler misiniz yeni oyuncular nasıl gelişicek? Nasıl etkinliklerden kar yapacak hale gelecek?

3. beatdovne

beatdovne User

Pırıltılar artık adaların etrafında doğmayacak dendi adaların etrafında doğacak pırıltılar hiç çıkmayack denmedi ki? demekki adanın etrafında doğmuyosa haritada rastgele başka bi yerde hertürlü çıkar ortaya

4. D3Li_OnR

D3Li_OnR User

bende ondan bahsediyoyum adaların etrafında olacaklar. adada birikmeyecek ve bizi daha cok ugrastıracak. amacınızı bilemem ama amacınız oyunclara zorluk cektırmekse amacına uygun bir güncelleme olmus. soruma cevap verir misiniz. bu oyuncular nasıl gelişicek

5. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

erzincanli24 donanmadan ya da oyuncudan alınması aynı durum. Çünkü taçları donanmaya oyuncular yollamaktadır. Dolayısıyla oyuncu veya donanma pek farklılık göstermemektedir.( Kişisel düşüncem. )

D3Li_OnR yeni başlayan oyuncular işin alt levellerde de etkinlik yapılmaktadır. İlla adası olan bir yerde event npcsi kesmek zorunda değiller. Yeni başlayan oyuncular gemilerini geliştirene kadar 5 levelden fazla level almamaları daha doğru olacaktır. 5 level altı gemiler için yapılan tüm eventler karlı diyebiliriz.

İyi oyunlar.

6. D3Li_OnR

D3Li_OnR User

Yaklaşık 5 aydır oynuyorum ama öyle bir etkinlik pek göremedim. ne gibi etkinliklerden bahsediyosunuz

7. çanakkale

çanakkale User

o bu değil o kadar kişinin yıllardır savunup attığı gülleyi emeği boşa sayıyorsunuz .Yazıklar olsun

8. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

5 level üstü gemiler 5 level ve altında etkinlik npcsi kestiklerinde çoğu eventte inci vs. alamamaktadır. Dolayısıyla o levelde olan oyuncular için büyük bir avantaj haline gelmekte bu durum.

İyi oyunlar.

9. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Yapılan bu yenilik oyuna yeni bir bakış açısı, yeni bir uğraş, yeni bir aksiyon getirmek için yapıldı. Bu yenilik sizin için kötü olabilir ama bir başkası için iyi olabilir.

İyi oyunlar.

10. alimmm

alimmm User

Herkesi memnun etmek zaten bir kere cok zor hayatta. Ben gelecek güncellemelerin oy halinde sunulması tarafındaym bunun sağlıklı olacağını düşünüyorum.

gangam61 bunu beğendi.
  11. **PUSU**

**PUSU** User

8 yıldır savasarak aldıgımız adaları 2 dakıkada tık tık dıe alacak kazanan seafıght olacak nasıl bi oyun bakışı vardır sızde

12. Yeni yapılan güncelleme ile günlerce zaman ve inci harcayarak ugraşılan adalar 5 bin taç gibi saçma sapan bir ücret karşılığında alınabilinir duruma getirildi . Bu şekilde olmaz bu olay . Gerekli yerlere iletilerek bu durumun düzeltilmesi gerekmektedir.

sabo ve cenaze13 bunu beğendi.
  13. Gardeşim katılıyorum sonuna kadar haklısın bu sistem değişmeli !

cenaze13 bunu beğendi.
  14. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Öncelikle bu durumdan seafight nasıl bir kazanç sağlayabilir ?

8 yılda savaşarak aldığınız adaları savunmanız mümkün sizde taç karşılığında npc çağırabilirsiniz.

İyi oyunlar.

15. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Yapılan bu güncelleme de kendi adanızı savunmanız mümkün, sizde belirli miktarda taç karşılığında adanızı savunabilirsiniz.

İyi oyunlar.

16. cenaze13

cenaze13 User

Haksız yere yapılan birşey böyle devam ederse oyunu bırakıyorum. saçma sapan işler. biz incimizle ada alalım taçla ada alsınlar

17. sistemi kesinlikle desteklemiyorum gayet güzel olan bir sistemi bence kötü bir hale getirmişler umarım tekrar gözden geçirirler.

18. Bu oyun Savaş oyunu bütün savaşlarda genellikle Ada almak için oluyor siz bu saçma sapan taç gönderimiyle neyi amaçlıyorsunuz acaba ? Oyundaki savaşları bitirmeyemi uğraşıyosunuz.Bu sistemin saçmalığından bir an önce vazgeçilmesini talep ediyorum.Taç ile ada alımının oyundaki savaşları tamamen bitiriceğini düşünmemiş olmanıza anlam veremedim açıkcası

19. bu kadar emeği hiç sayıyorsunuz yazık ya o adalarda herkezin harcadığı emek var bu saçmalığın düzeltilmesini istiyoruz

20. Yapılan güncelleme ile ne kadar saçma bir hal aldı oyun bunu başardığınız için sağolun seafight...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.