Destek Yeni Güncelleme Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ۩»SǾЙKĀЙ«۩ tarafından 30 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NPC lerin 2 kat vurması eski haline dönsün mü evet dönsün vede yoksa paramızı iade etsinler bunedir böyle

44MeMo44-FRM ve kftr bunu beğendi.
  2. AKHILON

AKHILON User

Oyunda gelen son günceleme ile birlikte artık isyan etme durumuna geldik, yeter artık bıraksınlar şu oyunun peşini yeni güncelleme geldikçe oyun kötüye gidiyor , sizler eski oyuncu getirme peşindeyken bu durumda nasıl eski oyuncuları geri getirmeyi düşünüyorsunuz oyuncu kaybetmekten başka bişey göremiyoruz biz :) saygılarımla...

3. NPC benden fazla vuruyo cok sıkıntılı durum

4. *bedenci*

*bedenci* User

ayen bu konu hakkında bizde muzdaribiz sistemler resmen bizi bayıltıyo düzeltin abi şu oyunu yalan olduk resmen

aynen bu konudan herkes şikayetçi bu oyuna o kadar para yatırıyoruz biraz da bizim isteklerimizi göz önünde bulundurun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Aralık 2017
  5. -ulvi-

-ulvi- User

NPC ler akhilondan fazla vurmaya basladi bu işi bende sevmedim sayin yetkililer

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Aralık 2017
  6. NPC benden fazla vurmaya başladı ne oluyoruz bu nedir böyle hemen bu durumla ilgili düzeltme yapılmalı , biz insanız npc değiliz ?

۩»SǾЙKĀЙ«۩ ve kftr bunu beğendi.
  7. -ulvi-

-ulvi- User

Bu şarkı herşeyi ifade ediyor :):):):):):)

Son düzenlenen: 30 Kasım 2017
  8. oyunumuzu oyun gibi yapın vede düzeltin ben paramla rezil olmak istemiyorum güncelemeyi düzeltin vede akilonu destekliyorum

kftr bunu beğendi.
  9. yahu gerçekten artık insanlarla dalga geçildiğini düşünüyorum. bu kadar da olmaz. insanlara para harcatıp az vurulmasını sağlıyorsunuz sonra npclerin top hasarını artırıp yine çok hasar almalarını sağlıyorsunuz. eee nolmuş oluyor böylece oyuncu havaya para harcamış oluyor sadece.. bu aynı şeye benziyor ya ekmeğe zam yapmadık gramını azalttık. insanların beyniyle dalga geçeceğinize şu oyuna azcık düşünerek yenilik getirin. insanlar para harcıyor biraz da onların isteklerini göz önünde bulundurun. yoksa zor oyuncu bulursunuz ilerde..............

10. Sonuna kadar katılıyorum bunun derhal düzeltilmesi gerekli o kadar para verilip taş yapıldı ıskarmoz alındı. Iskarmoz yokken eski güncellemede 10 bin vuran npc ıskarmozla 20 bin vuruyor şaka gibi lütfen artık oyuncuların söyledikleri göz ardı edilmesin. Bu oyunu oynayanların hepsi iş adamı yada para babası değil öğrencisi var asgari ücretle çalışıp bu oyunu oynayan var. Oyuncular zaten gerekli harcamayı yapıyor ama bu şekilde saçma sapan bir şey çıkarıp oyuncuları sıkıntıya düşürmek Bigpointe yakışmıyor. Gerekli mercilere iletilmesi umudu ile... Saygılarımla.

11. bu oyun tamamen bozuldu.araba kazanına girmek bile problemi

12. bence de cok saçma olmuş tam gemi artık az yiyor yatırdığımız para elle tutulur bişey veriyor derken 2 gün sürmedi hasar arttı o zaman niye aldık biz bunları ? Amaç almayana aldırmak ise ne kadar etik olur düşünsünler ha değilse düzeltsinler lütfen.

13. önce iskarmoz satıyorsun sonra npc hasarını yukseltıyorsun bu nasıl bır mantık

14. oyuda yapılan değişikliklerin bu oyuna para yatıran kişilere danışılarak anket açıp bunun sonucuna bakılarak yapılması oyuna karşı olan düşüncelerimizi olumlu etkiler aksi halde değil eski oyuncuları el dekileri bile kaybettirir umarım bu konuyu dikkate alırsınız

15. *MV1*

*MV1* User

evet oyuna güncelleme yapın 25/30 levellerin 2/3/4/5 level alt harıtalarında ıncı kasmasına karşıyım.güncelleme yapılmasını talep ediyorum

۩»SǾЙKĀЙ«۩ bunu beğendi.
  16. OSANMAZ

OSANMAZ User

Sonuna kadar katılıyorum bunun derhal düzeltilmesi gerekli o kadar para verilip taş yapıldı ıskarmoz alındı. Iskarmoz yokken eski güncellemede 10 bin vuran npc ıskarmozla 20 bin vuruyor şaka gibi lütfen artık oyuncuların söyledikleri göz ardı edilmesin. Bu oyunu oynayanların hepsi iş adamı yada para babası değil öğrencisi var asgari ücretle çalışıp bu oyunu oynayan var. Oyuncular zaten gerekli harcamayı yapıyor ama bu şekilde saçma sapan bir şey çıkarıp oyuncuları sıkıntıya düşürmek Bigpointe yakışmıyor. Gerekli mercilere iletilmesi umudu ile... Saygılarımla.

17. Menetli

Menetli Guest

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2017
    ۩»SǾЙKĀЙ«۩ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.