yeni görev

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve çıℓgıηтüякℓєя tarafından 4 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu yeni bigpoint görevinde droconis veya lekelenmiş droconis e hasar ver diyor nerden bulacaz bunu ?

ve ayrıca gudaiye hasar görevi var elinmizde kaldı lewel 50 den fazla diye giremiyoruz bu ne zaman düzeltilecek lewel ayrımı yapılmamalı hem görevi tamamlayamıyoruz hemde 50 lewel altı oyuncular hala bizden fazla bigpoint parası kazanmaya devam ediyor

2. Kalytron'un Sığınağı Baskın haritasında bulunuyor onlar eğer 50 sv ve üstü isen Yüzük Bağı Nesnesi İle Giriş apabilirsin

3. peki giriş nesnesini nereden alıyoruz

4. Ejderha Bağı Oyun İçi MArkette Bulunuyor 5 Chi-Chi Çubukları 4500 safanad karsılıgında alabilirsin Chi Chi Cubugunuda Soracaksan 34-1 de Yang Jin Var Ord Günlük Görevlreden Çubukları Toplayabilirsin Günlük 2 Adet Chi Chi Cubugu Veriyor

5. yok kanka o kadar sormam 250 tane chi çubugu var 5 6 ay kadardır oynamıyorum yeni 55.60 arası lewelle o yeni tılsımdır nişanıdır onları bilmiyorum sadece sagolasın cevabın için

6. e tamam o zaman kanka rica ederim ne demek ;Kolay Gelsin :) :)

7. eyvallah kanka sanda kolay gelsin bide şü bigpoing parasını düzelttirirsek güzel olacak gudaiye hasar ver diyor giremiyok ya ayrıca

8. tesekkür ederim valla onu bilmiyorum artık ne yapacaklar yukrı seviyelere yeni bir görev getirecekler mi Allah Bilir :)

9. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Bu görev konusunu ben daha öncede ilettim. Umarım kısa süre içerisinde güzel bir çözüm gelir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.