Yeni Gemilerin Gelişememesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ĿĪVЄ$ßЄÂÐߨ¥ tarafından 7 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar uzun bir aradan sonra oyuna döndüm fakat full+full gemiler rahat bırakmıyor.Yanımdan geçerken 2 tane sıkıp batırıyorlar. Böyle olduğu müddetçe gelişemiyoruz ve onlara yetişme şansımız kalmıyor. Buna bir çözüm getirilecek mi? Gerçekten çok sıkıntı bir durum bu. Ben şuan 13 levelim ve 250k vuran adamlar bana vurabiliyor zaten gemimin darbe puanı 250k. Birbirleriyle aralarında 10 levelden fazla olan gemiler birbirlerine vuramamalı bence.

2. 80merkez

80merkez User

Hatırladığım kadarı ile eskiden 1. haritada kimse birbirine sıkamıyordu , belki ilk 5 harita için yapılabilir. veya dediğin gibi 10 level farkta sıkamama durumu gayet mantıklı tabi bu üst yönetimin elinde olan birşey. umarım böyle bir gelişme kaydederiz.

yıldırım7884[TCA] ve Caps.LooK bunu beğendi.
  3. Caps.LooK

Caps.LooK User

sistem paraya çok fena bağlandı. o yüzden yeniler için çok bir şey yapılacağını düşünmüyorum. keşke yapılsaydı. birbirine yakın gemiler olunca oyun çok daha zevkli. ama şuan uçurumlar var. yenilerin şansı yok... Harita farkı yeni gemiler için işe yarayabilir diğer gemilerle temas kurmadıkça tabi. fark kapanmayı bırak yanına yaklaşamazlar eskilerin o da ayrı :))

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  4. eski oyunun tadının farklı olma sebebi herkesin birbirine yakın olmasıydı , herkes birbirini batırabilecek kapasitedeydi o yüzden çok daha güzeldi eskiler

mertt80 ve yıldırım7884[TCA] bunu beğendi.
  5. Katılıyorum.