Yeni Gemi Tasarımını Aktif Etme Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve aldu01 tarafından 2 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ne yapayım ?

1. level atla

oy sayısı 12
    52,2%
  2. 5 level kal

oy sayısı 11
    47,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aldu01

aldu01 User

merhaba yeni gemi aldığımda aktif olmuyor, eskiden taverna vardı oradan gemi seçebiliyorduk şimdi o da kalkmış, aldığım gemiler hiç aktif olmuyor ve hala standart gemi ile oynuyorum çözüm nedir acaba?

2. Selam,

Oyun ekranında;
    Gemi genel görünümü kısmına girerek, oradan tasarımı değiştir seçeneğinden hesabınızda mecvut olan bütün tasarımları görebilir, aktif edebilirsiniz

Saygılarımla.

3. ponita1998

ponita1998 User

130 k elit puan oldu elit gemi olmama rağmen sınıflar açılmıyor

4. Menetli

Menetli Guest

5. Arkadaşlar elit gemiler nerde karaborsaya baktım yok yardımcı olurmusunuz.

6. ozican2525

ozican2525 User

Pazar yeri ittifak salonundan liginize uygun elit sınıfları 10 altın karşılığında paket olarak alabilirsiniz.Lig sistemi için buradan bakıp bilgi edinebilirsin.

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Seviye tasarımları bulunduğunuz lige göre pazar yeri / ittifak salonu bölümünden alabilirsiniz. Lig sistemi hakkında detaylı bilgi için burayı inceleyiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

8. Gemim 43 yetenek rampa 8/8 zırh 7/7 Salma omurga 7/7 sekant 7/7 barut 7/7 tamir 4/4 bodoslama 7/7 top yeri 8/8 elitcephane 6/6 hızlı tamir 4/4 toplar karışık 200 balyoz 78 tane tahrip edici 278 top ile vuruyorum. Sizce ne yapayım yukarı çıkmalı mıyım ? Yukarı cikarsam pişman olur muyum ? Işıkta rahat rahat kasiliyorum. etkinlikler de iyi inci kasiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ?

9. Bence atlama , 400 topla oynuyor adamlar

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.
  10. 5 levelde bu kadar çok şeyi nasıl yaptın?

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.
  11. 5 yıldan beri oynuyorum. hep inci kasiyorum. neredeyse hiç savasmiyorum. bokor atiyorum. zamanla oldu

12. Işıkta kal kale fulle yetenek fulle gemi taş 24 yaptıktan sonra biraz elit cephane kas ondan sonra seviye atla.Sadece savaşmak için seviye atlamak istiyorsan gemini fullemen lazım her yönden.Savaşlarda buz yanığı çok kullanıyorlar biriktir.

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.
  13. NePs

NePs User

Ben atladım da noldu tek faydası +30 top yerleri Onun içinde gemi de bilindik sağlam toplar lazım ışık güzeldi değer bilemedik behemotta kastırmıyorlar zaten. 200k lar havada uçuşuyor

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.
  14. 5 lvl kal kaleni fulleyince yükselt

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.

15. Merhabalar, şu yeni harita ve güncellemelerden sonra sana tek bir tavsiyem olur ; O gemiyi 5 levelde çürütme .Yukarılara çıkarsan etkinlikten daha fazla kazanır rakiplere daha çok vurur ve daha çok zevk alırsın oyundan.Ben çok uzun yıllardır oynuyorum oyunu ve heep engüçlü olmaya çalışıyorum sana da onu tavsiye ederim ve alt haritada kalıp da en güçlü olmak diye bir kavram yok .Kolay gelsin sana şimdiden korsanlık sınavlarında;)

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.
  16. yukarıda en ezik grmilerden biri olacağım. şu an ışıkta iyi gemiler arasında yım

17. türk23 global Asya serverindeyim

NePs bunu beğendi.
  18. quadrokill

quadrokill User

hocam şöyle diyeyim benim 340 topum var 61 i balyoz 150 si vudu adamlara 50 k bile vuramıyorum 51 hasar önleme var gelen geçen 150 k vuruyor ama seafight oynuyorsan her zaman yüksek level daha mantıklı tabi pırıltı vs topluyorsan ayrı koruma için durabilirsin

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.
  19. NePs

NePs User

aynı serverdeyiz, lig sıralamasında bir üstümdesin :D

≈GΛZİ≈ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.