Yeni Gemi Figürleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NewcastleUnited tarafından 5 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni gemi figürlerinden hangisini kullanmam daha mantıklı olur yardımcı olabilir misiniz

2. Savaş toplarına 5b olan -%10 atış süresi azaltmadan 1 tane takabildiğiniz kadar %20 hasar önleme 19 bin VP ve DP olan direkten üstünü normal kereste kiriş ile

3. sonikaz

sonikaz User

Bana kalırsa o ögeleri kullandıktan sonra yeni bir tane daha takamıyorsa direk takmamalı çünkü direk taktıkca ögelerin verdiği özellikler azalmakta

4. alınmıyor ki, alınıyor mu?

5. resetten sonra yeni gemi figürleri nereye konuldu neyle alabilicez ?

6. sonikaz

sonikaz User

Yanlışlıkla pazara çıkmış normalde satışa çıkacağından inciler iade edilip geri alınmış figürler

Resetten sonra belli bi süre pazara çıkmıştı o sırada incelemiş bulundum daha öncede beta denemiştim.

7. Onu bende inceledim ama şuan alınmıyor

8. sonikaz

sonikaz User

Evet şuan paralı pazarda satılmakta

9. atlas42

atlas42 User

Ya be yeni nesneler parayla mı satılacaktı!?

10. atlas42

atlas42 User

Ben inci karşılığı alabileceğimizi düşünmüştüm.

11. Bu paketleri alan olmaz çok az kişi alır zaten

12. anlaşılan bundan sonra her çıkan yeni öğe paralı olacak inci veya taç pek de önemli değil top çıkıyor parayla yeni öğeler parayla herşey para olunca inci ve taç öğelerinin anlamı ne parası olan oynasın moduna dönmektense biraz da oyuncuların yararına birşeyler olsa oyunda sıkıntılar var kaç saattir düzgün açıklama bile gelmedi oyun hata yapınca geri düzeltir oyuncular en ufak hata yapınca düzeltme imkanımız yok denilir şu oyuna biraz daha çeki düzen verilsin suporta yazıp da her zaman aynı cevapları vermeleri de cabası iyi oyunlar

13. aslında inciyle stılsa oyuncu cekerdi ama neyse :(

14. Ay
    Aynen öyle kardeşim 3 aydır oyuna girmiyorum ben en son beta açıldı yeni gemi figürlerini denedim gelirse tekrar başlarım dedim oyuna ama yine yanıldım bunuda paraya bağlamışlar.

15. top süresini azaltan hangisi

16. sanırım yelekti ama zaten paketlerde hepsinden veriyor

17. sonikaz

sonikaz User

18. quadrokill

quadrokill User

şimdi hepsi paraylamı alınıyor oh oh ne güzel en ufak şeyden bile para alınıyor artık

19. CEDAG

CEDAG User

herşeyi parayla satıyolar gelen birşey yok yarım saat gülle sıkacaksın 10bin inci yani sen para yatır başka birşey yapma diyor

FUKARA*BABA* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.