Yeni Gelecek Olan Titan S. Etkinliği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CxNortoN tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CxNortoN

CxNortoN User

Admin betaya sonunda girdim yeni etkinliği test etmek için fakat 6k canlık bir canavar var pek canavara benzemiyor ama zıpkın ile kesiliyor biraz kestim verdiği şey genellikle barut ve şu 1567x 191 (örnek), bunlardan verdi toplarım eksik günlerdir toplar için uğraşıyorum lütfen bu yazımı gerekli yere iletip karaborsaya ve o gelecek canavara top koyarsanız sevinirim yoksa bu etkinlikte bana zarar olacak. Herkese kolay gelsin.

2. özkantr

özkantr User

etkınlıkte kaar ettıren gemı var mı??? tasarımlar nasıl özellık olarak??

3. Tragula

Tragula User

27 K inci atıp 37 k inci almış bi arkadaş + kristal yani şampiyon ship yada özgürlük gibi bir şey olacak karı

4. CxNortoN

CxNortoN User

orda 30k 30k çakıyorlar kar olur ama az sıkanlara yine berbat olacak.

5. Tragula

Tragula User

Zıpkınla kesmelik şeyler karlı olabilir.Ama eventte bir sürü npc var Birinin canı 1 m diğeri 120 m canı var şuanlık bilinen bunlar.Yani her levele hitap edebilir level sınırlaması olabilir.

6. deneme amaçlı girelimdedik betaya girilmiyor etkinlik güllesi varmı?ona göre ayarlayalım kendimizi teşekkürler şimdiden cevap için.

7. Tragula

Tragula User

Etkinlik için yeni bir cephane çıkacak tam olarak bilemiyorum.Ama bu yeni olacak görev verici olacak Typhon etkinliğindeki gibi ayriyeten tpden karlı olacak diyorlar.

8. CxNortoN

CxNortoN User

2 tane boss var arkadaşımızın dediği gibi benim gördüğüm de bunlar;
    2 tane penelope gibi 1mil canlık npc inci tp ve sikke veriyor.
    Diğer boslardan 1 tanesini kestik çok fazla vurduğı için toplanıp kestik inci tp ve kristal aldım.
    Ayıryetten etkinlik güllesi var.
    Etkinlikte güvenli limanda bulunan bir yer var ajax ismi ondan sanırım görev alıyorsun.

9. Tragula

Tragula User

Bir sürü gemi resmi vardı aşamalı aşamalı etkinlik npcleri değişecek sanırım.
    Mesela 10 ağustos-12 ağustos arası xxx npcsi
    12 ağustos - 14 ağustos arası yyy npcsi gibi sürekli yeni npcler gelicek elde olan fotoğraflar bunu gösteriyor her npc nin ayrı bi özelliği olacak birinde can veren halka diğerinde savunma artıran birinde kayıp aşk bu şekilde olacak sanırım.

10. yeni güllenin hasarı 100 olduğuna göre baya canı olacak büyük sistemin

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  11. Tragula

Tragula User

120 m canlı bir sistem çıkacak ilk çıktığı zamanlarda sonra daha değişik sistemler çıkacak ileride görevler baya karlı olacak

12. artık yeni cıkacak etkinliklerden bişi beklemiyoruz. o cıkacak tasarımıda 4 saat de bir atarlar galiba:p

13. Tragula

Tragula User

Betada sabah öğrenicem ne olduğunu

14. buraya da yazın yaw her türlü ince ayrıntıyı ön bilgi olmuş olur bize sayenizde :D

15. Yeni güllenin hasarı 100 ise ful gemiler etkinlikten baya karlı çıkabilirler.

16. Beta serverinde etkinlik test aşamasındadır. Etkinlikte bulunan npcler ;
    Ouranos warrior :1.000.000 HP
    Gaia Defender :1.000.000 HP
    Okeanos :100.000.000 HP
    Phoibe :120.000.000 HP
    Hyperion :150.000.000 HP
    Teia :180.000.000 HP
    Kronos :200.000.000 HP
    Rhea :240.000.000 HP
    Bolca İnci ve kristal vermektedir.
    Işık Yayan Ruhlar ve Lanetli Ruhlar'ın yanında Solon sikkesi ve Plato sikkeside çıkacaktır.
    - Görev veren npc çıkacaktır ancak betada hata olduğundan dolayı görev veren npc güvenli limanda duruyo sorun en kısa zamanda düzeltilecektir.
    İyi oyunlar...

Son düzenlenen: 7 Ağustos 2014
  17. Bu etkinlikte galiba levellere göre npc kesilecek gibi görünüyor hadi hayırlısı:D

18. Selam

forumu takip ediniz. etkinlik gelince duyurusu yapılacaktır. karaborsa açık olunca neler olup olmadığını hep beraber göreceğiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.